Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Οι Μάγιας μιλούσαν με εξωγήινους

Οι Μάγιας μιλούσαν με εξωγήινους Οι μέχρι τώρα θεωρίες για επαφές των Μάγιας με εξωγήινους πλέον δεν είναι θεωρίες, σύντομα το Μεξικό θα αποκαλύψει ντοκουμέντα γι αυτό...
Δεν το λέμε εμείς αλλά ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Revelations of the Mayans 2012 and Beyond, γιος του γνωστού ηθοποιού Ραουλ Τζουλια, Λεβί.
“Το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι Μάγια είχαν επαφή με εξωγήινους. Οι πληροφορίες αυτές θα υποστηριχτούν και από αρχαιολόγους”, δήλωσε σε ιστοσελίδα, καλώντας μάλιστα τον κόσμο που θα δει το ντοκιμαντερ να ... το πάρει στα σοβαρά.
Το Μεξικό έχει δώσει άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη άγνωστα, που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως 'δωμάτια' της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ. Δεν είναι όμως η μόνη χώρα που βοηθάει τους κινηματογραφιστές του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό.
Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το «καλό της ανθρωπότητας».
Τώρα βέβαια αν όλα αυτά είναι ένα πολύ καλό τρικ για να πουλήσει εισιτήρια το ντοκιμαντέρ και το Μεξικό να αυξήσει τους τουρίστες ...
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου