Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Συγκλονιστικό: Εξωγήινοι κατακρεουργούν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο ανθρώπους και ζώα στην Βραζιλία!!! - Προσοχή σκληρές εικόνες!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ η ανάρτηση περιέχει ακατάλληλες εικόνες (18+)

Η περίπτωση του ακρωτηριασμού ενός ανθρώπου που έγινε το 1988 στην περιοχή τηςτεχνητής λίμνης Guarapiranga στην Βραζιλία πιστεύεται από πολλούς ερευνητές των UFO οτι είναι η καλύτερη απόδειξη που στοιχειοθετεί την εφιαλτική πραγματικότητα των ακρωτηριασμών ανθρώπων από εξωγήινους.




Εξωγήινη συγκομιδή -
Η τεχνητή λίμνη Guarapiranga έξω από το Sao Paolo της Βραζιλίας

Η περιοχή της Guarapiranga 


Ενώ το μακάβριο εύρημα ήταν σε φρικτή κατάσταση, η αρχική έκθεση της αστυνομίας δεν φάνηκε να προβληματίζει ιδιαίτερα. Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς οτι δεν θα ήταν και πολύ ασυνήθιστη η εξεύρεση ενός άγνωστου πτώματος κάπου μέσα στην ζούγκλα, που να φαίνεται οτι έχει υποστεί κάποια σοβαρή κακομεταχείριση.
Εξιστόρηση ανθρωποκτονίας στην Βραζιλία: Η πλήρης υπόθεση
του G. Cope Schellhorn 
(από το International UFO Magazine)

Εαν αυτή η υπόθεση σχετίζεται αυθεντικά με τα UFO - και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να πιστεύω το αντίθετο - τότε όλοι μας θα πρέπει να επανεκτιμήσουμε σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό τα προκαταρτικά συμπεράσματά μας για τις ενδεχόμενες συγκεκριμένες προθέσεις, τις ηθικές απόψεις και τους γενικότερους αντικειμενικούς σκοπούς που μπορεί να έχουν μερικοί από τους εξωγήινους επισκέπτες μας.

Υπήρχαν φήμες για υποθέσεις ανθρωποκτονίας σχετιζόμενων με UFO ακρωτηριασμών σε ανθρώπους εδώ και αρκετό καιρό αλλά έλειπαν οι απτές αποδείξεις. Ισως, μέχρι τώρα. Η Βραζιλιάνα ερευνήτρια των UFO Encarnacion Zapata Garcia και ο Δόκτωρ Rubens Goes παρουσίασαν πρόσφατα μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες, που αποκτήθηκαν από αρχεία της αστυνομίας, όπου τα τραύματα του ακρωτηριασμένου θύματος είναι πανομοιότυπα με τα τραύματα σε αμέτρητες περιπτώσεις ακρωτηριασμών ζώων που σχετίζονται με τα UFO και έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη, την Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική από την δεκαετία του 60. Με πρώτη ματιά θα φαινόταν οτι γίνεται πραγματικότητα ο χειρότερος εφιάλτης της ερευνητικής προσπάθειας για τα UFO.

Encarnacion Zapata Garcia 

Εκείνο που είναι το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι Βραζιλιάνοι ερευνητές των UFO και η αστυνομία, εκμυστηρεύθηκαν ότι μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον μια δωδεκάδα ή περισσότερες υποθέσεις παρόμοιες με την υπόθεση της τεχνητής λίμνης της Guarapiranga που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Εάν αυτό αληθεύει, είναι μάλλον αμφίβολο ότι κάποιο από αυτό το εν δυνάμει καινούργιο υλικό θα βγεί ποτέ στην επιφάνεια, δεδομένης της στάσης των αρχών που επικρατεί τώρα στα κέντρα εξουσίας του δυτικού κόσμου. Παρ' όλα αυτά μπορούμε να είμαστε ευγνώμονες για τις τυχαίες αποκαλύψεις, και η υπόθεση της Guarapiranga και οι φωτογραφίες που την συνοδεύουν φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό.

Μεγάλη εύνοια της τύχης, μολονότι ανατριχιαστικά τρομακτικό. Προφανώς εαν τα στοιχεία της Guarapiranga είναι γνήσια, τότε γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολο να υποστηρίζει κανείς την άποψη ότι όλοι οι εξωγήινοι επισκέπτες επιδεικνύουν μια σχετικά φιλική στάση προς τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ποιοί είναι οι επιμέρους αντικειμενικοί σκοποί τους. Η περίπτωση της Guarapiranga δείχνει ότι υπάρχει τουλάχιστον μία ομάδα εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας που δείχνει πλήρη περιφρόνηση για τις ανθρώπινες ευαισθησίες, και όπως φαίνεται ελάχιστα ενδιαφέρεται για την αξία της ανθρώπινης ζωής.


Ο Βραζιλιάνος ερευνητής των UFO και εκδότης A.J. Gevaerd που 
πρώτος δημοσίευσε στο περιοδικό του τις επίμαχες φωτογραφίες. 


Οταν πληροφορήθηκα για την υπόθεση της Guarapiranga από τον Βραζιλιάνο ερευνητή των UFO A.J. Gevaerd, ο οποίος πρώτος δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στο περιοδικό του UFO, το ενδιαφέρον μου κινήθηκε και γρήγορα έκανα σχέδια για ένα ταξίδι στην Βραζιλία. Στο Sao Paulo συνάντησα την Encarnacion Garcia στο σπίτι του γνωστού ερευνητή των UFO Claudeir Covo και μίλησα μαζί της αργότερα για ώρα.

Ο ερευνητής της υπόθεσης Claudeir Covo με την συνεργάτιδά 
του στην τοποθεσία όπου βρέθηκε το θύμα 


Επειτα ταξίδεψα στο Campo Grande και συζήτησα με τον Gevaerd. Αυτός μου έδωσε αντίγραφα των φωτογραφιών (τα καλύτερα διαθέσιμα) του θύματος της τεχνητής λίμνης της Guarapiranga και ο ίδιος ήταν πλήρως πεπεισμένος για την αυθεντικότητα των πειστηρίων που στήριζαν την υπόθεση και ότι η υπόθεση σχετιζόταν με UFO. Κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα γιατί όλες οι άλλες εναλλακτικές υποθέσεις δεν στηριζόταν ούτε από τα δεδομένα ούτε από την απλή λογική, ενώ οι ομοιότητες με πολυάριθμες περιπτώσεις ακρωτηριασμών βοοειδών που είχα μελετήσει στις ΗΠΑ ήταν εντυπωσιακές, και ήταν ταυτόσημες με ότι είχα δει πολλές φορές πριν.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης έχουν ως εξής:

Η Encarnacion Garcia έμαθε από τον φίλο της, τον δόκτορα Rubens Goes, ότι είχε στην κατοχή του μερικές μάλλον "παράξενες" φωτογραφίες που του είχε δώσει ο εξάδελφός του, ο τεχνικός της αστυνομίας Rubens Sergio. Αυτές ήταν υπηρεσιακές φωτογραφίες ενός πτώματος που είχε βρεθεί κοντά στην τεχνητή λίμνη της Guarapiranga στις 29 Σεπτεμβρίου του 1988, ενός ανώνυμου άνδρα ο οποίος όμως αργότερα αναγνωρίστηκε. Το όνομα αυτού του άνδρα είχε κρατηθεί μυστικό από όλους τους ερευνητές του τύπου, συμπεριλαμβανομένων και των ερευνητών των UFO, μετά από αίτημα των συγγενών του.

Αφού μελέτησε τις φωτογραφίες, η Encarnacion Garcia εντυπωσιάστηκε από το πόσο όμοια ήταν τα τραύματα του πτώματος με εκείνα που βρέθηκαν στα κουφάρια τόσο πολλών ακρωτηριασμένων ζώων που συσχετίζονταν με UFO, γνώση που δεν κατείχαν οι αρχικοί αστυνομικοί και ιατροδικαστές που αναμίχθηκαν στην υπόθεση. Αναπάντεχα, ο Δόκτωρ Cuenca, ο επικεφαλής της αρχικής έρευνας, πρόσφερε τα αρχεία του που σχετίζονταν με την υπόθεση. Αυτή είναι η εύνοια της τύχης που ανέφερα πρωτύτερα για την οποία μπορούμε όλοι να είμαστε ευγνώμονες. Αυτά τα αρχεία συμπεριελάμβαναν την μεγίστης σπουδαιότητας ιατροδικαστική έκθεση στην οποία θα αναφερθούμε παρακάτω.

Η αρχική έκθεση της αστυνομίας, όμως, δεν περιείχε κάτι το ασυνήθιστο εκτός από την επισήμανση ότι το πτώμα, αν και ήταν εξαιρετικά ακρωτηριασμένο, δεν είχε υποστεί ασυνήθιστη βία. Δηλαδή, δεν υπήρχαν ίχνη πάλης ή εφαρμογή δεσμών οποιουδήποτε είδους.

Πιο αποκαλυπτική ήταν η ίδια η ιατροδικαστική έκθεση, ιδιαίτερα όταν συγκρίνουμε τις παρατηρήσεις που σημειώθηκαν εκεί με ότι έχουμε μάθει από περιπτώσεις ακρωτηριασμών ζώων αλλού. Είναι επιβεβλημένο να θυμόμαστε, όπως ανέφερα προηγουμένως, ότι τα άτομα που διενήργησαν την νεκροψία/νεκροτομή δεν είχαν καμμία γνώση παρόμοιων υποθέσεων ακρωτηριασμών ζώων. Αυτό το γεγονός καθιστά τις υπηρεσιακές παρατηρήσεις της έκθεσης πολύ πιο σημαντικές εκ των υστέρων.

Η Encarnacion Garcia έλαβε αντίγραφα από επτά φωτογραφίες. Εδώ συμπεριλαμβάνονται με περιγραφή και σχόλιο. Η ενέργεια των δραστών είναι μια θηριωδία: το είδος των τομών που έγιναν, η ακρίβεια των τομών, η αφαίρεση ολόκληρων εσωτερικών οργάνων μέσα από μικρά ανοίγματα, η έλλειψη αιμορραγίας, το γεγονός ότι το πτώμα δεν μύριζε και δεν άρχισε να αποσυντίθεται αμέσως - όλα αυτά είναι ξεχωριστά χαρακτηριστικά των ακρωτηριασμών ζώων που συσχετίζονται με UFO. Αυτές οι ιδιαιτερότητες θα ήταν αρκετές για να αποκλείσουν τους Σατανιστές, αυτούς που θα ζητούσαν εκδίκηση ή τους περιστασιακούς μακελάρηδες και ξεπερνούν σε ικανότητες ακόμα και έναν σύγχρονο Τζάκ Εντεροβγάλτη.

Φωτογραφία #1α. Πρόσωπο. 

Φωτογραφία #1β. Πρόσωπο. 

Φωτογραφία #2. Πρόσωπο και άνω κορμός. 
Το πτώμα ήταν σε τέλεια κατάσταση. Η νεκρική ακαμψία δεν είχε ακόμη αρχίσει και υπολογίστηκε ότι το θύμα είχε σκοτωθεί περίπου 48 έως 72 ώρες νωρίτερα. Δεν υπήρχαν σημάδια από σαρκοβόρα αρπακτικά ή σήψη τα οποία θα ήταν αναμενόμενα. Το παράξενο ήταν ότι δεν υπήρχε οσμή στο πτώμα. Η αιμορραγία από τις πληγές ήταν ελάχιστη. Η μαυριδερή απόχρωση που βρέθηκε στην περιοχή του προσώπου και σε άλλα σημεία στην φωτογραφία οφείλεται εν μέρει στην χαμηλή έκθεση όταν πάρθηκε αυτή η φωτογραφία και οι άλλες. Οφείλεται επίσης εν μέρει σε αίμα που έχει πήξει στις περιοχές των τραυμάτων.

Οπως φαίνεται καθαρά, η σάρκα και τα χείλη γύρω από τις σιαγόνες έχουν υποστεί εκτομή, όπως είναι σύνηθες στους ακρωτηριασμούς βοοειδών και άλλων ζώων, η έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής ανέφερε ότι: "τα μάτια και τα αυτία είχαν επίσης αφαιρεθεί και η στοματική κοιλότητα είχε αδειάσει". Η αφαίρεση αυτών των οργάνων, συμπεριλαμβανομένης και της γλώσσας όπως εδώ, είναι κοινό χαρακτηριστικό πολλών περιπτώσεων ακρωτηριασμών ζώων.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις ακρωτηριασμών ζώων 
που εμφανίζουν πολλές ομοιότητες με τον ακρωτηριασμό 
ανθρώπου στην Guarapiranga:
Οι περιπτώσεις των ακρωτηριασμού βοοειδών ή άλλων ζώων είναι πολύ πιο συνηθισμένες από αυτές που όπως φαίνεται έχουν διενεργηθεί σε μερικά δυστυχή ανθρώπινα όντα. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση της Guarapiranga και οι εκατοντάδες των περιπτώσεων με ακρωτηριασμούς βοοειδών που έχουν αναφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες φέρουν εντυπωσιακές ομοιότητες.












Οι παραπάνω εικόνες είναι από ακρωτηριασμούς ζώων που έχουν αναφερθεί. Οι ομοιότητες της ακρίβειας στις τομές και η εξαγωγή των εσωτερικών οργάνων καταδεικνύουν έναν ανατριχιαστικό παραλληλισμό με αυτό που συνέβη στον άντρα στην Guarapiranga. Δυστυχώς, αυτοί δεν είναι οι μοναδικοί φρικιαστικοί ακρωτηριασμοί ζώων που έχουν αναφερθεί ποτέ. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) περιπτώσεις σαν αυτές - όλες με μια συνεπή μεθοδολογία για την αφαίρεση των εσωτερικών οργάνων και ιστών του σώματος με τη χρήση προηγμένων τεχνολογικών μεθόδων που μοιάζουν να ξεπερνούν τις δυνατότητες ακόμα και των πιο σύγχρονων ιατρικών διαδικασιών.
Φωτογραφία #3. Πρόσωπο και άνω κορμός με ανοιχτούς βραχίονες. 
Ισως είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε εδώ με αρκετές αναφορές από την έκθεση της νεκροτομής. "Οι περιοχές της μασχάλης και απο τις δυο πλευρές εμφάνιζαν μαλακά σημεία όπου είχαν αφαιρεθεί όργανα. Τομές είχαν γίνει στο πρόσωπο, στο εσωτερικό του θώρακα, στην κοιλιά, στα πόδια, στα χέρια και στο στήθος." Οπως παρατήρησε ο Garcia, οι γιατροί ανέφεραν ότι αυτές οι πληγές ήταν πολύ ασυνήθιστες. Η έκθεση επίσης αναφέρει. "οι ώμοι και τα χέρια έχουν διατρήσεις διαμέτρου 2,5 με 3 εκατοστών απ'όπου αφαιρέθηκαν ιστός και μύες. Τα χείλη των διατρήσεων ήταν ομοιόμορφα όπως και το μέγεθός τους. Το στήθος είχε συρρικνωθεί εξαιτίας της αφαίρεσης των εσωτερικών οργάνων."

Με άλλα λόγια, εσωτερικά όργανα αφαιρέθηκαν ή αναρροφήθηκαν με κάποιο τρόπο μέσα απο αυτές τις μικρές κυκλικές τομές. Προς τι μια τέτοια τεχνική; Μερικοί γιατροί σήμερα χρησιμοποιούν παρόμοιες μεθόδους για να αφαιρέσουν μη υγειή ιστό και όργανα από ασθενείς τους - αλλά αυτού του είδους η διαδικασία προκαλεί βλάβες σ'εκείνα τα όργανα. Οι "χειρουργοί" που δούλεψαν πάνω σε αυτό το θύμα ενδιαφερόταν εάν θα υποστούν βλάβες τα όργανα ή όχι; Τι είδους δείγματα αναζητούσαν; Τι είδους έρευνα είναι αυτή; Δεν θα ήταν ευκολότερο και ιατρικά πιο πρόσφορο να απαγάγουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου και να το μελετήσουν ζωντανό, συμπεριλαμβανομένης της ανατομίας του και της φυσιολογίας του, σε ένα σωστά εξοπλισμένο εργαστήριο;

Φαίνεται ότι οι δράστες αυτής της πράξης δεν ενδιαφερόταν εάν θα χάνοτανε η ζωή αυτού του ανθρώπου ούτε ενδιαφερόταν εάν θα ανακάλυπτε κάποιος το πτώμα. Εδώ έχουμε μια ισχυρή ένδειξη για πλήρη αδιαφορία για το συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου, και κατ' επέκταση, για την ανθρώπινη ζωή γενικότερα. Το πτώμα εγκαταλείφθηκε σαν σκουπίδι. Τι μας λέει αυτό για τους δράστες και την νοοτροπία τους;


Η φωτογραφία δείχνει καθαρά τις συμμετρικές οπές στα χέρια του άνδρα. Το ένα χέρι δείχνει καθαρά την βαθουλωμένη περιοχή κοντά στην διάτρηση, υποδεικνύωντας που αφαιρέθηκε ο μύς. Η συρρικνωμένη θωρακική περιοχή επίσης υποδεικνύει μια παρόμοια διαδικασία εσωτερικών αφαιρέσεων. Είναι σημαντικό ότι η αστυνομία και οι ιατροδικαστές ήταν πεπεισμένοι ότι οι τρύπες που βρέθηκαν στο κεφάλι, στα χέρια, στο στομάχι, στον πρωκτό και στα πόδια δεν προήλθαν από τραύματα από σφαίρες.


Φωτογραφίες #4α και #4β. Αριστερή και πίσω πλευρά του κεφαλιού. 

Εδω φαίνεται ότι το αυτί έχει υποστεί εκτομή. Οπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση, "εσωτερικός και εξωτερικός ωτικός" ιστός έχει αφαιρεθεί. Η φωτογραφία δεν δείχνει τις μικρές τρύπες που ανακαλύφθηκαν στο κρανίο. Αυτές εντοπίστηκαν όμως από τους ιατροδικαστές. Δεν αναφέρεται εάν έχει αφαιρεθεί καθόλου εγκεφαλικός ιστός.




Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζει, "ένα άλλο εύρημα είναι η αφαίρεση του αφαλού που αφήνει μια οπή 4 εκατοστών στην κοιλιά και η βαθουλωμένη κοιλιακή κοιλότητα που δείχνει ότι αφαιρέθηκαν τα έντερα." Βραζιλιάνοι γιατροί που αργότερα είδαν τα αποδεικτικά στοιχεία περιήλθαν σε αμηχανία για την τρύπα στην ομφάλια περιοχή απ' όπου φαίνεται ότι "αφαιρέθηκε ένας μεγάλος όγκος εσωτερικών οργάνων. Τα χείλη της οπής ήταν τέλεια και δείχνουν οτι πρόκειται για μιά τομή ακριβείας."

Επίσης "η κοιλιακή χώρα του πτώματος ήταν πολύ συρρικνωμένη εξαιτίας της αφαίρεσης των οργάνων." Η αρχική ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι "το όσχεο (οι όρχεις) είχε επίσης αφαιρεθεί με μιά ελλειπτική τομή 3 x 1,5 εκατοστών." Περιέργως, το πέος παρέμεινε απείραχτο αν και φαινόταν να έχει επιμηκυνθεί περίπου στο διπλάσιο του φυσιολογικού του μήκους.

Γιατί να αποκοπεί το όσχεο χωρίς να αφαιρέσουν και το πέος; Τέτοιες ενέργειες αψηφούν την ανθρώπινη λογική. Αντιλαμβανόμαστε όμως, την μεγάλη ομοιότητα εδώ με άλλες περιπτώσεις ακρωτηριασμών ζώων, ιδιαίτερα σε θυληκά βοοειδή όπου δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε να έχουν αφαιρεθεί ο πρωκτός, οι μαστοί, ο κόλπος και η μήτρα. Αλλά για ποιόν ακριβώς λόγο συμβαίνει αυτό είναι ένα μεγάλο μυστήριο για το ποιοί ακριβώς είναι οι δράστες, αν και υπάρχουν αρκετά περιστασιακά πειστήρια που παραπέμπουν σε ανάμιξη των επιβατών των UFO.

Η οπή στο αριστερό πόδι αντιγράφει σε μέγεθος την ομφάλια οπή και τις οπές στους βραχίονες που συζητήθηκαν πρωτύτερα. "Ηταν μια ελλειπτική τομή περίπου 3 x 1. 5 εκατοστών... Το πέος είχε επιμηκυνθεί και δεν έφερε ίχνη τομής. Οι όρχεις είχαν αφαιρεθεί με μία τομή ακριβείας." Εντύπωση προκαλεί η έλλειψη ηβικού τριχώματος, σαν το θύμα να είχε προετοιμασθεί για χειρουργείο.
Φωτογραφία #7. Το πτώμα σε ύπτια θέση.(Το σχοινί και 


Φωτογραφίες #8α και #8β. Η πρωκτική εκτομή. 


Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει: "Αφαίρεση του πρωκτού και μία οπή ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο δάκτυλο του ποδιού... το πρωκτικό στόμιο του θύματος είχε αφαιρεθεί με μια μεγάλη τομή με διάμετρο περίπου 7 x 15 εκατοστών. Το απευθυσμένο και άλλα εσωτερικά μέρη του ανθρώπινου απεκκριτικού συστήματος είχαν επίσης αφαιρεθεί. Είναι πιθανόν ότι ακόμα και μερικά εσωτερικά όργανα του άνδρα θα μπορούσαν να είχαν αφαιρεθεί μέσω αυτής της τομής."

Εκείνο που είναι πιο συνταρακτικό σχετικά με την τομή του πρωκτού και την εξαγωγή πρωκτικού ιστού και ιστών από το πεπτικό σύστημα είναι ότι είναι ακριβές αντίγραφο της χειρουργικής που έχουμε δεί σε τόσες πολλές περιπτώσεις ακρωτηριασμών ζώων που σχετίζονται με UFO.

Το θύμα ήταν ζωντανό όταν υπέστη τον ακρωτηριασμό; 




Η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής 
του περιστατικού της Guarapiranga υποδηλώνει ξεκάθαρα 
οτι το θύμα ήταν ζωντανό όταν υπέστη τον ακρωτηριασμό. 


Από την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας/νεκροτομής:
Η ιατροδικαστική έκθεση συνεχίζει:
Οι ακριβείς οπές (σαν από "κόφτη για μπισκότα") που ανακαλύφθηκαν σε στρατηγικές θέσεις σε όλο το σώμα χρησιμοποιήθηκαν για την εξαγωγή των εσωτερικών οργάνων. Αυτό το επίπεδο ακρίβειας σημαίνει ότι η διαδικασία διανεργήθηκε με ταχύτητα, με εφαρμογή θερμότητας ή λέιζερ, ενώ όλα αυτά συνέβαιναν ενόσω το θύμα ήταν ακόμα ζωντανό.
Στην παραπάνω εικόνα φαίνεται καθαρά οτι η κοιλιακή χώρα του πτώματος έχει εκκενωθεί από τα εσωτερικά όργανα. Σε μια κοιλότητα στο κέντρο της κοιλιάς (στο σημείο που βρίσκεται ο αφαλός) εμφανίζεται ένα σημείο εξαγωγής.
Το πνευμονογαστρικό νεύρο βρίσκεται στο εγκεφαλικό στέλεχος και κατεβαίνει 
Εκτός από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες, το γεγονός ότι η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει απροκάλυπτα ότι το θύμα είχε υποβληθεί σε τομές και σε χρήση "αναρροφητικών συσκευών", ανεβάζει την υπόθεση σε επίπεδα πέραν των πιο φρικιαστικών τερατουργημάτων που μπορεί ποτέ να συμβούν σε ένα ανθρώπινο ον.
Η περίπτωση του σμηνία Jonathan P. Lovette
Μια από τις πρώτες αναφορές για ακρωτηριασμούς σε ανθρώπους από εξωγήινους, ήταν η υπόθεση που είχε σαν μάρτυρες μέλη του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ κατά την οποία ένας σμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας με το όνομα Jonathan P. Lovette παρατηρήθηκε να αιχμαλωτίζεται από ένα κατά τα φαινόμενα εξωγήινο σκάφος στο Πεδίο Βολής Πυραύλων του White Sands (White Sands Missile Test Range) της πολιτείας του Νέου Μεξικού.


Αυτή ή απαγωγή έγινε τον Μάρτιο του 1956, στις 3:00 τοπική ώρα και αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο επισμηναγός της Πυραυλικής Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ William Cunningham κοντά στην αεροπορική βάση Holloman.
Υπόθεση Guarapiranga 2.0 (;)

πηγή 
Τον Μάρτιο του 2006, ένα πτώμα βρέθηκε στην Βραζιλία με μερικές μικρές οπές, χωρίς μάτια, και αποστραγγισμένο σχεδόν εντελώς από αίμα. Εκείνη την εποχή, οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ήταν ότι οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το θύμα πέθανε γύρω στις 3 το πρωί, ενώ βρέθηκε στις 7:00. Η υπόθεση δεν διελευκάνθηκε και ο τύπος αποσιώπησε διακριτικά το γεγονός, το οποίο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν. Κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα. Παρακάτω, φωτογραφίες από την υποτιθέμενη υπόθεση: 

Οι ομοιότητες με την υπόθεση της Guarapiranga είναι προφανείς - οι αλλόκοτοι ακρωτηριασμοί, εκτός από τα ζώα φαίνεται να συνεχίζονται και σε ανθρώπους ... 

Πηγές:
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/06/1988-18.html#ixzz4V0bg3cx1

1 σχόλιο:

  1. Είμαι ένα άτομο που παρέχει δάνεια σε διεθνείς. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για να κάνουν τα δάνεια μεταξύ ιδιωτών σε σύντομο και μακροπρόθεσμα να όλοι οι σοβαροί άνθρωποι έχουν πραγματικά ανάγκη. Αν είστε στην ανάγκη Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: peggylopez56@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή