Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι πουτάνες της Αθήνας

Ενα πραγμα δεν θα μπορουσε να φανταστει ο Λενιν, οταν σχεδιαζε το πρωτο πενταετες σχεδιο οικονομικης αναπτυξεως των μπολσεβικων - οτι το κυριο εξαγωγιμο προϊον του κομμουνισμου θα ητανε, καποτε, οι πουτανες.
Μια προχειρη ματια στις πιατσες της Αθηνας, φτανει για να διαπιστωσει κανεις ιδιοις ομμασιν οτι οι εννια στις δεκα, απο τις λευκες εκδιδομενες κυριες, προερχονται απο τις πρωην κομμουνιστικες χωρες, με πρωτες και καλυτερες τις Ουκρανες και σε κοντινη αποσταση τις Ρουμανες, ενω αφθονουν επισης οι Ρωσιδες, οι Μολδαβες, οι Βουλγαρες και οι Αλβανιδες.
Στατιστικα, τα κοριτσια του ανατολικου μπλοκ πρεπει να αποτελουν το ημισυ περιπου του συνολου της πορνειας στην Αθηνα, με ενα δεκα τοις εκατο περιπου να κατανεμεται αναμεσα σε τσιγγανες και Ελληνιδες.
Οι υπολοιπες ειναι μαυρες.
Ωστοσο, δεν θα ηταν δικαιο να ριξουμε στον κομμουνισμο ολο το φταιξιμο διοτι και σ αλλες χωρες εχουν πεσει πεινες αλλα δεν γαμιωνται αβερτα οι γυναικες τους. Ασε που υπαρχουν και ιστορικοι λογοι για να παρουσιαζεται ιδιαιτερα αυξημενη η εφεση προς την πορνεια, αναμεσα στις Βουλγαρες ή τις Ρωσιδες ή τις Ρουμανες, ενω δεν συμβαινει το ιδιο με τις Τσεχες ή τις Ουγγαρεζες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :Η Πρώτη Mαιμού-Σερβιτόρος στον κόσμο ...



Αυτή είναι η πρώτη μαιμού στον κόσμο που δουλεύει ως σερβιτόρος

O ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην Ursonomiya της Ιαπωνίας αποφάσισε να προσθέσει στο προσωπικό του την Yat-Chan.
"Η Υατ-Chan είναι αξιοθαύμαστη .Την βλέπω σαν παιδί μου.Κάνει ότι της πω ενώ τα παιδιά μου δεν με ακούνε καθόλου..." Δηλώνει το αφεντικό...
Σύμφωνα με τον κανονισμό για τα δικαιώματα των ζώων η μαιμού εργάζεται έως και δυο ώρες την μέρα.Από τι φαίνεται δείχνει να το απολαμβάνει και συχνά δέχεται από τους πελάτες ως φιλοδώρημα βραστή σόγεια .
Δείτε το βίντεο: