Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Έχουμε....δυνατή Κυβέρνηση!!!

Αμάν γκριμάτσες!!!
Ώρα 15.20μμ τα SPREADS στις 947 μονάδες.....
Με αυτούς της φωτογραφίας και τους υπόλοιπους τι έχω να φοβηθώ;;;;;
Μέσα στην αισιοδοξία είναι τα άτομα!!!!
Είχε διαβάσει κάποιος από δαύτους το Μνημόνιο όταν το υπέγραφε;;;;;;
By: ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ

Η ''καυτή'' Ελληνίδα που τρέλανε τον γιο του Καντάφι!!!

Ένα από τα τελευταία... καλοκαίρια ο γιός του Μοαμάρ Καντάφι αναστατώθηκε στην Μύκονο από την … από την παρουσία της Νίνας Γεωργαλά, πρώην σταρ Ελλάς. Την προσέγγισε, έκαναν παρέα και οι πληροφορίες μας λένε πως ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα σε σημείο που αγνοούσε επιδεικτικά τα υπόλοιπα ξένα μοντέλα που ήταν στην πολυάριθμη παρέα του. Ο ίδιος τότε έμενε στην προεδρική βίλα πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία κόστιζε 7.500 ευρώ τη βραδιά, είχε νοικιάσει θαλαμηγό έναντι 20.000 ευρώ την ημέρα και ξόδευε πάνω από 10.000 ευρώ καθημερινά για τη...διασκέδαση του στα καλύτερα μαγαζιά του νησιού. Δεν γνωρίζουμε πόσο προχώρησε αυτή η σχέση. Είμαστε όμως σε θέση να ξέρουμε πως απ' εκείνο το καλοκαίρι, η Νίνα χάθηκε ξαφνικά από την Ελλάδα, σε σημείο που αυτό να προκαλέσει και το ενδιαφέρον Αμερικανών πρακτόρων στην Αθήνα. Και φυσικά οι ξένοι πράκτορες δεν είχαν και κανένα ιδιαίτερο άγχος για την τύχη της, αλλά ήθελαν να μάθουν μέχρι που μπορεί να φθάσει ο «άσωτος» υιός του Καντάφι. Τελικά αποδείχτηκε πως η Νίνα είχε μεταναστεύσει μόνιμα στο εξωτερικό.
Η πρώην σταρ Ελλάς [1996] Νίνα Γεωργαλά, πριν σταματήσει το μόντελιγκ, είχε φωτογραφηθεί σε αποκαλυπτικές πόζες για λογαριασμό μεγάλων σε κυκλοφορία περιοδικών. Ανάμεσά τους το Playboy και το Nitro. Τώρα ζει μόνιμα στo εξωτερικό όπου λέγεται πως ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Στη Μύκονο όμως ακόμη θυμούνται τα απίστευτα ποσά που άφηνε για πουρμπουάρ στους σερβιτόρους, ο Μουτασίμ, εκστασιασμένος από την εκρηκτική παρουσία της. Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν παράγοντες του νησιού κανένας άλλος διάσημος δεν είχε καταφέρει ή δεν επιδίωξε να κάνει τη ζωή που έκανε ο ‘Μούτι' επί εβδομάδες στο νησί. Είχε καταφθάσει στη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ, μαζί με περίπου 25 άτομα, εκ των οποίων και οι σωματοφύλακές του. Η ίδια η Νίνα πάντως κάποτε είχε πει πως: «είναι βαρετό να βλέπει κανείς γυμνό παντού στην Ελλάδα». Ενώ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι: "Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Θεός". Εμείς πάλι δεν βαριόμαστε καθόλου να απολαμβάνουμε ξανά και ξανά τις σέξι φωτογραφήσεις της.
24wro

Στην 29η θέση η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός

Στην 29η θέση βρίσκεται η Ελλάδα στον πίνακα με τις χώρες που διαθέτουν το πλέον ελκυστικό περιβάλλον για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, σε σύνολο 139 χωρών. Πρόκειται για την τέταρτη έκθεση που κυκλοφόρησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, για τον τουριστικό κλάδο για το 2011 και βαθμολογεί 139 χώρες του κόσμου με βάση 60 δείκτες, μεταξύ των οποίων το ρυθμιστικό πλαίσιο, η ασφάλεια, η υγεία, οι υποδομές, οι τιμές, ο πολιτισμός, η προστασία του περιβάλλοντας και τα μέσα μεταφοράς. Πρώτη κατατάσσεται η Ελβετία, με δεύτερη τη Γερμανία και τρίτη τη Γαλλία, που διαθέτουν το πλέον ελκυστικό περιβάλλον για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου. Τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης δεκάδας συμπληρώνουν η Αυστρία, Σουηδία, Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Ισπανία και Σιγκαπούρη. Η Κύπρος βρίσκεται στην 24η θέση. Από άλλες γειτονικές χώρες η Πορτογαλία καταλαμβάνει την 18η, η Μάλτα την 26η, η Ιταλία την 27η, η Κροατία την 34η,, η Βουλγαρία την 48η και η Τουρκία την 50η θέση. Οι παραδοσιακοί προορισμοί της Βορείου Αφρικής, όπως η Τυνησία και η Αίγυπτος, υποχωρούν στην κατάταξη ελλείψει ανάπτυξης αλλά και λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, που εκτιμάται ότι θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις βραχυπρόθεσμα. Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο τουριστικός κλάδος παγκοσμίως ανακάμπτει αργά από την οικονομική κρίση, προσβλέπει με συγκρατημένη αισιοδοξία στο μέλλον και αναζητεί νέες και καινοτόμες ιδέες για την επιτυχή ανάπτυξή του. Εντωμεταξύ, η εφημερίδα Tribune de Geneve της Γενεύης δημοσιεύει σήμερα επιστολή αναγνώστριας με τίτλο «Ας επιστρέψουμε στην Ελλάδα», η οποία καλεί τους Ελβετούς να κινητοποιηθούν επισκεπτόμενοι την «καταπληκτική» Ελλάδα, με τις υπέροχες αρχαιότητες, ακτές και γεύσεις της, προκειμένου να σωθεί η χώρα «από την εκατόμβη».
zougla

Βοήθεια με βιάζει!!!

Τρομακτικές στιγμές για μία 20χρονη φοιτήτρια, που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια μέσα στο ίδιο της το σπίτι... Όλα έγιναν στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας στο Αργοστόλι. Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα στην 20χρονη και μόλις την είδε να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού, της επιτέθηκε. Η 20χρονη αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο επίδοξος βιαστής μπήκε στο σπίτι, έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Ο άγνωστος κουκουλοφόρος, άρχισε να σκίζει τα ρούχα που φορούσε η κοπελα με σκοπό να την βιάσει! Η 20χρονη σοκαρισμένη άρχισε να κλαίει και να στριγγλίζει για βοήθεια. Ο επίδοξος βιαστής όμως ήταν αποφασισμένος. Την έσυρε στο υπνοδωμάτιο και της έκλεινε το στόμα για να μην ακούγεται. Για καλή τύχη της κοπέλας, κάποιοι από τους γείτονες δεν είχαν κοιμηθεί και άρχισαν να χτυπάνε το κουδούνι του σπιτιού, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και αν η φοιτήτρια είναι καλά στην υγεία της. Τότε ο δράστης το έβαλε στα πόδια. Στην περιοχή έφτασαν αμέσως δεκάδες αστυνομικοί που, με βάση την περιγραφή που έδωσε η φοιτήτρια, άρχισαν έρευνες και μετά από τρεις ώρες συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού.