Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σοκ στη Νάξο από την αυτοκτονία 23χρονου

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει με όπλο 23χρονος φοιτητής στον Κυνίδαρο της Νάξου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός πίσω από το νηπιαγωγείο του Κυνιδάρου στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης 18 Απριλίου, όταν συγγενείς του τον εντόπισαν, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία Φιλοτίου, αλλά ήταν αργά. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxosnow.gr, ο 23χρονος νεαρός, έφυγε από το σπίτι του στον Κυνίδαρο – όπου είχε έλθει για τις ημέρες του Πάσχα από την Κρήτη όπου σπούδαζε – απροειδοποίητα στις 15:00 το μεσημέρι.

ΠΑΤΡΑ Φίδι στη λαϊκή αγορά της Αγίας Σοφίας


Π
ανικός το πρωί στη λαϊκή της Αγίας Σοφίας. Ο λόγος; Ένα φίδι, μήκους 20 εκατοστών περίπου, που βρέθηκε να κινείται ανάμεσα στους πάγκους. Σύμφωνα με πληροφορίες το φίδι ήταν κρυμμένο σε τελάρα λαχανικών και είχε μεταφερθεί εν αγνοία κάπου παραγωγού στη λαϊκή. Τελικά το φίδι κατάφεραν να σκοτώσουν περαστικοί χωρίς ευτυχώς να τσιμπήσει κάποιον. Μάλιστα το φίδι βρισκόταν για αρκετή ώρα σε κοινή θέα προκαλώντας εύλογες απορίες.
By: dete.gr