Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Έσπασε το κρανίο των Μάγια που προστατεύει την ανθρωπότητα

Το τέλος του κόσμου ήρθε ακόμα πιο κοντά, καθώς η απρόσεκτη κίνηση ενός Γερμανού έγινε κακός οιωνός, σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια.

Έσπασε το κρανίο των Μάγια που προστατεύει την ανθρωπότητα
Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης σε στούντιο της Γερμανίας, έπεσε μέσα από τα χέρια ενός βοηθού παραγωγής, ένα κρανίο φτιαγμένο από ηφαιστειακά πετρώματα, το οποίο κάποτε ανήκε στον επικεφαλής των SS, Χάινριχ Χίμλερ.
Σύμφωνα με το θρύλο που περιβάλλει την εσχατολογική προφητεία των Μάγια, οι Ναζί έκλεψαν το κρανίο αυτό από το Θιβέτ. Ο σκαλισμένος από τους Μάγια ηφαιστειακός λίθος περιέκλειε μαγικές δυνάμεις, ικανές να προστατεύσουν την ανθρωπότητα ώστε να επιβιώσει από την Αποκάλυψη, η οποία έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012.
Το πέτρινο κρανίο όμως δεν υπάρχει πια, καθώς διαλύθηκε σε μικρά κομματάκια. Για κάποιους αυτή η καταστροφή είναι σημάδι για το επερχόμενο τέλος του κόσμου.

ΣΟΚ: Τι είναι η ανάσα του Διαβόλου;

Eίναι τόσο δυνατό που μπορεί να καταργήσει την... ελεύθερη ανθρώπινη βούληση, ενώ μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των «θυμάτων» του. Το ναρκωτικό αυτό, γνωστό ως «devil’s breath», κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους της Κολομβίας. Και φέρει δικαίως τον τίτλο του πιο επικίνδυνου ναρκωτικού που έχει ανακαλυφθεί ως σήμερα.
Προερχόμενη από το δέντρο Borrachero που συναντάται συχνά στη Νότια Αμερική, η ουσία Scopolamine έχει γίνει ευρέως γνωστή και ως  «devil’s breath», «η ανάσα του Διαβόλου». Μη σε ξεγελά η ομορφιά των λευκών και κίτρινων ανθών του.