Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται και ο ανθρώπινος εγκέφαλος .Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από άγνωστους υπερκόσμιους μηχανικούς. 
Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό, με κατευθυνόμενες εκπομπές, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. 

Ένας ευγενικός νυκτόβιος κάτοικος στην Περιοχή Απολύτου Προστασίας της Φύσης “Υγρότοπος Μουστού”

Το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγροτόπου Μουστού αποτύπωσε σε βίντεο ένα ιδιαιτέρα «ντροπαλό» και κρυπτικό σαρκοφάγο θηλαστικό. Με την χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού καταγράφηκε άτομο ασβού σε χωράφι κοντά σε αγροτική  / ημιαστική περιοχή της Προστατευόμενης Περιοχής, το οποίο εξαιτίας του τρόπου ζωής του καταφέρνει να επιβιώνει «κάτω από τη μύτη» των ανθρώπων.
To συγκεκριμένο άτομο ασβού έδωσε ολόκληρη «παράσταση» μπροστά από την κάμερα, αποκαλύπτοντας έναν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα!!! 
Δείτε το βίντεο: