Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

H αρραβωνιαστικιά του “Δράκου της Δράμας”, Κυριάκου Παπαχρόνη μιλά για τη σχέση της με τον πρώην βαρυποινίτη (Video)


Η αρραβωνιαστικιά του πρώην βαρυποινίτη Κυριάκου Παπαχρόνη βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Mίλα και αποκάλυψε πράγματα για τη σχέση της με τον άνδρα που αποκαλούσαν “δράκο της Δράμας”. ‘Καταδικάστηκε για δολοφονίες και βιασμούς αλλά εγώ δεν τον φοβάμαι”, δηλώνει η Λίνα.
Το όνομα του Παπαχρόνη έγινε γνωστό στην ελληνική κοινή γνώμη το 1981, όταν συνδέθηκε με τη διάπραξη ανθρωποκτονιών και βιασμών σε βάρος γυναικών στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και την Ξάνθη. Χαρακτηριστικό σημείο της δράσης του ήταν το ότι σε κάθε του επίθεση φορούσε τη στρατιωτική στολή, σαν να βρισκόταν σε υπηρεσία ή διατεταγμένη αποστολή! Μάλιστα, όταν τελικά συνελήφθη υπηρετούσε στην 5η μοίρα Καταδρομών ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού.
src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/29-10/papaxroni1.jpg
Σήμερα, η αρραβωνιαστικιά του μίλησε στην Τατιάνα για την σχέση τους και το πως έγινε η γνωριμία τους πριν από περίπου τρία χρόνια, στη Λάρισα. Τους σύστησε μία κοινή γνωστή. Από την αρχή της εξήγησε ποιος είναι και η ίδια υποστηρίζει πως δεν ένιωσε κανένα φόβο για εκείνον. Μου έβγαλε μία θετική αύρα. Το πως μιλούσε, το πως έκατσε να πιει τον καφέ, τα αστειάκια, με το χιούμορ, δηλώσε η αρραβωνιαστικιά του. Στην ερώτησή του αν τον φοβάται του απάντησε όχι και σημειώνει πως ένιωσε ασφάλεια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.