Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Στην Λακωνία οι Διπλωματικοί Ακόλουθοι

Προσφορά Λακωνικών προϊόντων σε προσκεκλημένους
Διπλωματικούς Ακολούθους διαφόρων Πρεσβειών
Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας αλλά και της προσπάθειας για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, με σκοπό την αποτελεσματικότερη οικονομική ανάπτυξη και ευημερία της Πελοποννήσου, διοργανώνεται από το Invest in Greece και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τις 16 έως και τις 20 Μαρτίου 2011, επιχειρηματική επίσκεψη Διπλωματικών Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών, διαπιστευμένων στην Ελλάδα. Οι ως άνω Διπλωματικοί Ακόλουθοι θα επισκεφτούν τη Λακωνία το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, όπου κατά την παραμονή τους θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα του νομού (Μυστράς, Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Ελαιολάδου κλπ), θα επισκεφτούν εμπορικού ενδιαφέροντος εργοστάσια και επιχειρήσεις (ΑΣΕΕ Λακωνίας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας κλπ) ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με Λάκωνες επιχειρηματίες και παραγωγούς για την ανταλλαγή απόψεων και παρατηρήσεων. Το επίσημο δείπνο θα απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από Λακωνικά προϊόντα και θα δοθεί παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, στο ξενοδοχείο Μανιάτης της Σπάρτης.Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί στους υψηλούς επισκέπτες, καλαίσθητο καλάθι με επίλεκτα τοπικά προϊόντα. Προκειμένου να διαφημιστούν αλλά και να προωθηθούν τα εξαίρετα τοπικά Λακωνικά προϊόντα, στις διάφορες χώρες της αντιπροσωπείας των Οικονομικών και Εμπορικών Αντιπροσώπων των Πρεσβειών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας παρακαλεί τους Επιχειρηματίες και Παραγωγούς του Νομού Λακωνίας για την ευγενική από μέρους τους προσφορά προϊόντων, τα οποία αφενός μεν θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή του δείπνου, αφετέρου δε θα τοποθετηθούν στο προσφερόμενο “Λακωνικό Καλάθι”.
Σημειώνεται ότι τα εν λόγω προσφερόμενα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από ενημερωτικά - διαφημιστικά έντυπα, ενώ κατά τη διάρκεια του γεύματος οι προαναφερόμενοι επιχειρηματίες και παραγωγοί της Λακωνίας, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους καλεσμένους, για την ανταλλαγή απόψεων και παρατηρήσεων.
Δημήτρης Ε. Πολλάλης
Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας
Σύμβουλος Διοικούσας Επιτροπής Ξ.Ε.Ε.

Φίδι ψόφησε όταν δάγκωσε μανεκέν στο στήθος!!!

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση ότι ένα φίδι είχε τσιμπήσει το… τεράστιο στήθος ενός Ισραηλινού μοντέλου, της Orit Fox, την ώρα που γυριζόταν μία σκηνή για ένα σόου της τηλεόρασης. Το αποτέλεσμα;;; Το φίδι πέθανε από δηλητηρίαση ενώ το ξανθό μοντέλο που συχνά παρομοιάζεται με την Pamela Anderson, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της χορηγήθηκε αντιτιτανικός ορός και τώρα είναι μια χαρά!!! Το βίντεο που έδειχνε το τσίμπημα του φιδιού στο στήθος της Orit Fox, είχε σοκάρει τους πάντες. Όλοι φοβούνταν για την υγεία της καλλονής… Τελικά όμως η σιλικόνη ήταν το «όπλο» της. Το φίδι κατάπιε σιλικόνη με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί και να πεθάνει. Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο όπου το φίδι τσιμπά το στήθος του μοντέλου.