Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Γιαούρτι χύμα θα ...ξεπούλαγε αμέσως!!!

Ο παλιός γιαουρτάααααας!!!
Θυμήθηκα τον παλιό γιαουρτά που γύριζε στις γειτονιές και πουλούσε γιαούρτι από την μεγάλη τσανάκα που κουβάλαγε και ήταν δεμένη με δύο σκοινιά πάνω σε ένα κοντάρι που έβαζε στην πλάτη του. Γιαούρτι με την οκά....από τη στάνη στο Γαλάτσι.Έβγαιναν οι νοικοκυρές με τα κατσαρολάκια και αγοράζανε.... "Ο γιαουρτάαααας!!!!!" Φώναζε με όσα περισσότερα άλφα μπορούσε.Αργότερα έφερνε γιαούρτι σε μικρές τσανάκες της μισής και της μιας οκάς. Σκέφτηκα τον παλιό αυτόν επαγγελματία στην σημερινή εποχή να διαλαλεί το εμπόρευμά του κοντά σε συγκεντρώσεις Πολιτικών..... Θα ξεπούλαγε στο λεπτό!!!!
BY:ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ

Αστυνομικός σκύλος μαχαιρώθηκε από δουλέμπορο

Την επόμενη φορά που ο αρχηγός της Αστυνομίας θα τιμήσει αστυνομικούς που τραυματίστηκαν ή έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, θα πρέπει να δώσει τα εύσημα και σε ένα... τετράποδο. Ο λόγος για τον αστυνομικό σκύλο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αφοπλίσει έναν δουλέμπορο και να βοηθήσει στην σύλληψή του. Τελικά τα κατάφερε, αν και δέχτηκε από τον διακινητή παράνομων μεταναστών μια μαχαιριά στην ράχη, που του άφησε μεγάλο τραύμα....
Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου, όταν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της Α.Δ. Αλεξ/πολης σε συνεργασία με φινλανδούς αξιωματούχους της Frontex οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών και ενός λαθρομετανάστη. Ωστόσο, ο ένας δουλέμπορος, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, έκανε χρήση μαχαιριού με λάμα 25 εκατοστών σε βάρος του αστυνομικού σκύλου που κινήθηκε προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο σκύλος να δεχθεί πλήγμα στη ράχη.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:Άνθρωποι που κοιμήθηκαν για 20, 30 & 70 χρόνια και ξύπνησαν!!!

Έχω στην κατοχή μου ένα «Ρόδο της Ιερουσαλήμ», που θα μπορούσε να είναι το ...φυτικό αντίστοιχο αυτού του νεκραναστημένου βατράχου
Πρόκειται για ένα φυτό της ερήμου, λίγο μεγαλύτερο από μια σφιγμένη γροθιά, το οποίο είναι τελείως ξερό και μαζεμένο στον εαυτό του (και το οποίο το έχω ήδη πάνω από επτά χρόνια). Φαίνεται σαν ένα κομμάτι τελείως ξερής θημωνιάς. Παρ’ όλα αυτά, αν τοποθετηθεί μέσα σε ένα πιάτο με νερό, έπειτα από περίπου μισή ώρα αρχίζει να κινείται και να ανοίγει διάπλατα, δεν είναι πια ξερό, πρασινίζει και βγάζει μικρά λευκά άνθη, και συνεχίζει να έχει αυτήν την εμφάνιση όσο είναι μέσα στο νερό, τελείως ζωντανό.