Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Έβρος:Zωηρή νοσοκόμα … «δανείζεται» θάλαμο για τις ερωτικές τις συνευρέσεις!!!

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 

ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Ο Έβρος είναι ο μοναδικός νομός στην Ελλάδα … που είναι αρσενικός και όρθιος και ίσως γι’ αυτό να είναι τόσο ερωτικός! Φίλος γιατρός, μας ενημέρωσε ότι σε ένα από τα δύο νοσοκομεία του νομού, ζωηρή νοσοκόμα … «δανείζεται» θάλαμο για τις ερωτικές τις συνευρέσεις!!!
Η πηγή μας θέλει την εν λόγω γυναίκα να επιδίδεται σε συγκεκριμένες καυτές ερωτικές πράξεις (εντός του νοσοκομείου πάντα), γεγονός που προκαλεί σοκ! Αυτήκοοι μάρτυρες των περιπτύξεων της έχουν βρεθεί ουκ ολίγοι ασθενείς οι οποίοι ανέφεραν ότι πριν από λίγες ημέρες, η νοσοκόμα είχε κλειστεί σε δωμάτιο του νοσοκομείου αναστατώνοντας το χώρο με τις φωνές της. Φωνές που έφτασαν και στα αυτιά μιας συναδέλφου η οποία ωστόσο έκανε τα στραβά μάτια.

Iceman: Τα μυστικά του άνθρώπου από τους πάγους

"Iceman" ονόμασαν μια μούμια ανθρώπου που ανακαλύφθηκε το 1991 στις Άλπεις του Τιρόλο σε έναν παγετώνα στην κοιλάδα Ötztal Similaun σε υψόμετρο 3200 μέτρων. Η μούμια, σύμφωνα με την μέθοδο της ραδιοχρονολόγησης είναι περίπου ......5.300 χρονών

Θα μπορούσε να ήταν ο ''Άρχοντας των ραδιοφώνων''

Παλιά Ραδιόφωνα

 Θα μπορούσε να ήταν ο ''Άρχοντας των ραδιοφώνων'' εάν ήταν μόνο αυτή η δραστηριότητά του.
Ο Παύλος Τσούλφας  από την Πάτρα, είναι όμως κάτι διαφορετικό,είναι ο ''Άρχοντας των συλλογών''.
Για πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τόσες πολλές διαφορετικές συλλογές και με τόσο μεγάλη  ποικιλία αντικειμένων.
160 διαφορετικά ραδιόφωνα ,είναι μια από τις συλλογές που με εντυπωσίασαν.
Απολαύστε μερικά από αυτά και σύντομα θα επανέλθουμε ,εφόσον μας το επιτρέψει ο ίδιος ,με άλλη συλλεκτική δραστηριότητά του.