Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Επίθεση από τον Ήλιο απειλεί τη Γη το 2012

Ιδιαίτερα έντονη η ηλιακή δραστηριότητα μέσα στη χρονιά και οι ηλιακές καταιγίδες που θα φτάσουν μέχρι τον πλανήτη μαςΙδιαίτερα έντονη η ηλιακή δραστηριότητα μέσα στη χρονιά και οι ηλιακές καταιγίδες που θα φτάσουν μέχρι τον πλανήτη μας.
Αλλεπάλληλες... επιθέσεις από τον Ήλιο αναμένεται να δεχτεί ο πλανήτης μας. Το 2012 θα σημειωθεί έντονη ηλιακή δραστηριότητα στο αστέρι του συστήματος μας. Οι ηλιακές καταιγίδες που θα φτάσουν μέχρι τον πλανήτη μας αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητά μας.
Επιστήμονες της NASA εντόπισαν ένα σημείο στον ήλιο (AR 1476), μήκους 100.000 χιλιομέτρων το οποίο αναμένεται να εκραγεί στο διάστημα που διανύουμε.
Αυτό θεωρείται φυσιολογικό καθώς ο ήλιος εισέρχεται στην ενεργή φάση της δραστηριότητά του μετά την ενδεκαετή περίοδο που βρισκόταν... εν υπνώσει.

Ο παπάς ευχήθηκε στο γαμπρό να αλείψει με μέλι τη νύφη και να την γλύψει!!!

Του έτρεξαν τα ...σάλια;;;
Ο παππάς που τέλεσε το μυστήριο του γάμου σε ενορία κοντά στην Πάτρα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του για την νύφη, κάνοντας μία ''γλυκιά'' πρόταση στον γαμπρό! 
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους όσοι έδωσαν το παρών στον γάμο, όταν ο Παππάς, αφού έδωσε και την τελευταία ευχή, γύρισε στο γαμπρό και του είπε:  
«Παιδί μου, είσαι τυχερός γιατί διάλεξες μια πραγματική καλλονή για γυναίκα σου. Είσαι άξιος. Τώρα πρέπει να την πάρεις, να πας να την αλείψεις με μέλι και να την γλύψεις όλη»!