Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Το Δήμο Οιχαλίας με έδρα το Μελιγαλά,προτιμούν οι Ιθωμίτες!!!


Υπέρ της ενσωμάτωσης του Δήμου Ιθώμης στο νέο διευρυμένο Δήμο Οιχαλίας με έδρα το Μελιγαλά,σύμφωνα με το σχέδιο Καλλικράτης,τάσσεται η πλειοψηφία των συμβούλων του Δήμου μας. Ως γνωστόν με το σχέδιο του υπουργείου εσωτερικών,που
δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα,ο Δήμος Ιθώμης συγχωνεύεται στον νέο Δήμο Μεσσήνης. Όμως οι αντιδράσεις είναι έντονες από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών,όπως διαφαίνεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και η αντίδραση είναι ακόμα πιο έντονη στα ορεινά χωριά της Ιθώμης,Ζερμπίσια, Κεφαλληνού και Ρευματιά.Οι αντιδράσεις αυτές έχουν την λογική τους,διότι η κοινωνική και οικονομική ζωή των Ιθωμιτών είναι συνυφασμένη με την περιοχή του Μελιγαλά.Πέραν τούτων,γεωγραφικά και ιστορικά,η Ιθώμη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κεντρικής Μεσσηνίας και αυτοί είναι δύο πολύ ισχυροί παράγοντες που πρέπει επίσης να ληφθούν σοβαρά υπ' όψη.

Περίγελως των Τούρκων οι ελληνικές τράπεζες…



By:banknews

Αφού απέφυγαν στο παρά πέντε τα χειρότερα, με τη διεθνή παρέμβαση διάσωσής τους, οι ελληνικές τράπεζες γίνονται πλέον ο περίγελως ακόμη και των Τούρκων τραπεζιτών, που μόλις το 2001 είδαν να καταρρέει το πιστωτικό τους σύστημα και τις περισσότερες τράπεζες να περνούν στον έλεγχο ευρωπαϊκών και αμερικανικών ομίλων.
Σε ρεπορτάζ του “Bloomberg”,ένα από τα κορυφαία στελέχη της κορυφαίας τουρκικής τράπεζας Garanti μέσα σε λιγότερες από τρεις γραμμές κειμένου ρίχνει το άλλοτε θαυμαστό ελληνικό τραπεζικό σύστημα στον… σκουπιδοτενεκέ της τραπεζικής ιστορίας.
Ο τουρκικός τραπεζικός κλάδος, λέει στο διεθνές πρακτορείο ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλο της Garanti, Τολγκά Εγκεμέν, είναι «πολύ καλύτερα ρυθμισμένος, εποπτεύεται καλύτερα και έχουμε ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια», σε σύγκριση με τις ελληνικές τράπεζες. «Είναι δύσκολο να βγάλεις κέρδη στην Ελλάδα από πραγματικές τραπεζικές εργασίες», τονίζει, ολοκληρώνοντας την… κατεδάφιση του άλλοτε υπερήφανου ελληνικού τραπεζικού συστήματος, που μόλις πριν από λίγα χρόνια ξόδευε δισεκατομμύρια για εξαγορές επί τουρκικού εδάφους.
Τραπεζικά στελέχη στην Αθήνα, με αρκετή πικρία, ομολογούσαν ότι η κριτική του Τούρκου τραπεζίτη δεν απέχει πολύ από την ελληνική πραγματικότητα, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι είναι ιδιαίτερα εύστοχες οι επισημάνσεις, που αφορούν το επιεικώς άθλιο έργο της Τράπεζας της Ελλάδος, ιδιαίτερα επί θητείας Γ. Προβόπουλου, σε θέματα ρύθμισης και εποπτείας του τραπεζικού συστήματος:
- Η ΤτΕ του κ. Προβόπουλου πέτυχε μια παγκόσμια εποπτική πρωτοτυπία όταν ξέσπασε η μεγάλη κρίση, στα τέλη του 2008: «κατάφερε» να υπολογίσει με ακρίβεια τις ανάγκες χρηματοδότησης των τραπεζών από το Δημόσιο για να ξεπεράσουν την κρίση (τα περιβόητα 28 δις. ευρώ), αλλά στη συνέχεια επέτρεψε στους εμπορικούς τραπεζίτες να… διαλέξουν και να πάρουν ό,τι ήθελαν από το «πακέτο».
- Έτσι, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, το… ξεχαρβαλωμένο ελληνικό κράτος και οι ανεξέλεγκτες διοικήσεις των μεγάλων εμπορικών τραπεζών έγιναν οι πρώτες που επέλεξαν να μην αξιοποιήσουν το μεγαλύτερο μέρος των ενισχύσεων που είχαν διατεθεί από το Δημόσιο: από τα 28 δις. ευρώ επέλεξαν να αντλήσουν λιγότερα από τα μισά, αφήνοντας επιδεικτικά αναξιοποίητο το μεγαλύτερο μέρος των κρατικών εγγυήσεων για δανεισμό, με τον παράλογο ισχυρισμό, ότι ήταν «ακριβές», παρότι προσφέρθηκαν ακριβώς με τους ίδιους όρους που είχαν προσφερθεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
- Κάπως έτσι, με την ανοχή Προβόπουλου - Αλογοσκούφη (και αργότερα του Γ. Παπαθανασίου) οι ελληνικές τράπεζες δεν άντλησαν τη βοήθεια που με ακρίβεια είχε υπολογίσει η ΤτΕ ότι θα χρειάζονταν για να ξεπεράσουν τη δύσκολη περίοδο της αναταραχής. Στην πραγματικότητα, η άρνηση των διοικήσεων να λάβουν εγγυήσεις πήγαζε, όπως επισημάνουν στελέχη της αγοράς, από την αλλεργική τους αντίδραση στο ενδεχόμενο να μείνουν για πολύ καιρό οι επόπτες του Δημοσίου στα διοικητικά τους συμβούλια (οι εγγυήσεις θα ήταν πολύ δυσκολότερο να επιστραφούν από τις κεφαλαιακές ενισχύσεις και τα ομόλογα που δόθηκαν για την ενίσχυση της ρευστότητας).
- Επίσης κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, επί των ημερών του κ. Προβόπουλου το ελληνικό τραπεζικό σύστημα «κατάφερε» να υποστηρίξει τη ρευστότητά του όχι με τις κρατικές εγγυήσεις, αλλά με μαζικές τιτλοποιήσεις στοιχείων ενεργητικού, που περιέργως έγιναν την ίδια περίοδο, όπου η διεθνής αγορά τιτλοποιήσεων ήταν εντελώς «παγωμένη»!
- Για να γίνει αυτό, η ΤτΕ ανέχθηκε να μετατραπούν σε… λάστιχο οι κανόνες τιτλοποίησης στοιχείων του ενεργητικού: δάνεια που είχαν μεγάλη απόσταση από το να βαθμολογηθούν με ΑΑΑ από τους οίκους αξιολόγησης, παρήγαγαν με αρκετές δόσεις αλχημείας τίτλους που εξασφάλιζαν το πολυπόθητο τριπλό Α, που επέτρεπε στις τράπεζες να τους τοποθετούν στην ΤτΕ και να αντλούν ρευστότητα. Το κλειδί της αλχημείας, στις περισσότερες περιπτώσεις, ήταν ότι οι ίδιες οι τράπεζες αναλάμβαναν να καλύπτουν, με οχήματα ειδικού σκοπού, τις ζημιές από δάνεια που θα αποδεικνύονταν προβληματικά!
- Κάπως έτσι, οι ελληνικές τράπεζες εξέδωσαν τίτλους αξίας 45 δις. ευρώ, εκ των οποίων οι τίτλοι αξίας 30 δις. ευρώ πήραν την κορυφαία βαθμολογία και αξιοποιήθηκαν ως εγγυήσεις δανεισμού! Μόνο που πολύ γρήγορα οι βαθμολογίες αυτές κατέρρευσαν, ενώ οι ίδιες οι τιτλοποιήσεις, λόγω της επιδείνωσης των οικονομικών συνθηκών, άρχισαν να παράγουν όλο και περισσότερες ζημιές και να «πριονίζουν» την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών, που είχαν αναλάβει την υποχρέωση να τις καλύπτουν.
- Στο εύλογο ερώτημα «πού ακριβώς κατευθύνονταν αυτοί οι τίτλοι, αφού οι αγορές είχαν παγώσει» η απάντηση που έδωσε η ΤτΕ ήταν απλή: επέτρεψε στις ελληνικές τράπεζες να ανακυκλώσουν εντός του συστήματος τους τίτλους αυτούς, δηλαδή να παραμείνει ο κίνδυνος… εντός της οικογένειας, αντί να μοιραστεί σε πολλούς επενδυτές, όπως επιτάσσει η φιλοσοφία της τιτλοποίησης.
- Κάπως έτσι, το τραπεζικό σύστημα δέχθηκε ένα διπλό σοκ ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας στα τέλη του 2009, που ώθησε την ΕΚΤ να σταματήσει να παρέχει αφειδώς ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες, με άμεση συνέπεια να προκαλέσει η ελληνική αγορά ομολόγων την προσοχή των «γερακιών» της διεθνούς κερδοσκοπίας, που βρήκαν εντελώς ανυπεράσπιστους τους ελληνικούς τίτλους, αφού το τραπεζικό σύστημα της χώρας βρισκόταν σε αδυναμία να «φορτώσει» ακόμη περισσότερους.
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι οι χειρισμοί της Τράπεζας της Ελλάδος σε θέματα εποπτείας επισύρουν τη χλεύη των Τούρκων τραπεζιτών, οι οποίοι πράγματι εποπτεύονται με μεγάλη προσοχή και αυστηρότητα από την τουρκική κεντρική τράπεζα, γι’ αυτό άλλωστε και κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση χωρίς να κλονισθεί το σύστημα και χωρίς μάλιστα να χρειασθεί η χώρα να συνεχίσει τη χρηματοδότησή της από το ΔΝΤ.
Αυτό ακριβώς αποδεικνύει μια αλήθεια που ελάχιστοι σήμερα θα ομολογούσαν δημόσια, αλλά αρκετοί στην αγορά συζητούν: η σημερινή κρίση χρηματοδότησης της χώρας σε πολύ μεγάλο βαθμό συνδέεται με τα ολέθρια σφάλματα στην εποπτεία του τραπεζικού συστήματος, που άφησαν τελικά τις ελληνικές τράπεζες στο έλεος των προγραμμάτων διάσωσης του ΔΝΤ, όπως το νέο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, από το οποίο θα διατεθούν 15 δις. ευρώ (σχεδόν το 50% των σημερινών κεφαλαίων του συστήματος) για την ενίσχυση της κεφαλαιακής του επάρκειας…
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010
Προσοχή στους απατεώνες του διαδικτύου!!!

Προσοχή μη σας ξαφρίσουν
τραπεζικούς λογαριασμούς
Posted by:Δημήτρης Αθ.Λύρας

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Κυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουν video σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα.Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο που προτρέπει για εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube). Αν οι χρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσει ακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίες και δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!).Διαβάζετε με προσοχή τα email σας και σε καμία περίπτωση μην εξουσιοδοτείτε sites να εγκαθιστούν λογισμικό.Γενικότερα να είστε καχύποπτοι κατά την καθημερινή τόσο πλοήγηση στο Διαδίκτυο όσο και ανάγνωση των email σας.
Ευχαριστώ.
Δ.. ΒΡΑΖΟΣ / D..VRAZOS
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Τμήμα Μηχανογραφικών Εφαρμογών
Τηλ.: 210-7289666 210-7289666
Αναρτήθηκε από Giannis E.Linardos στις 8:12 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
Notos spor...
ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗ ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...

ΘΥΕΛΛΑ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ...
Την ήττα με 2-0, γνώρισε η Καλαμάτα στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο, ενώ με το σφύριγμα της λήξης οι ένθερμοι οπαδοί της τοπικής μας ομάδας, αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Μεσσηνιακής ΠΑΕ Γιώργο Γρηγορόπουλο και, του έστειλαν μήνυμα να αποχωρήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από την διοίκηση। της Μαύρης Θύελλας।
Μαυρίλα και στον Αστέρα Βαλύρας
Ρεπό είχε ο Αστέρας Βαλύρας καθώς πήρε το τρίποντο στα χαρτιά αφού ο ατρόμητος Πλατύ έχει αποχωρήσει απο το πρωταθλημα... Αλλά,ορατότης μηδέν για τους κιτρινόμαυρους της Ιθώμης!!!
(Δείτε όλη την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου,στο σύνδεσμο >>> http://notosspor.blogspot.com/2010/05/2-0.html )
Αναρτήθηκε από Giannis E.Linardos στις 3:47 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...
Την Τετάρτη η σύσκεψη
για την Ιόνια (Ολυμπία) Οδό!
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με θέμα τον τρόπο κατασκευής της Ιόνιας Οδού. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί το αίτημα των φορέων των Νομών Μεσσηνίας και Ηλείας για κατασκευή της Ιόνιας Οδού και του τμήματος από Ολυμπία μέχρι Τσακώνα με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητοδρόμου, όπως προβλέπεται από τα αρχικά σχέδια και τη σύμβαση παραχώρησης που έχει εγκριθεί από τη Βουλή.

Θέλουν άλλο… «Καλλικράτη»
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στη Δυτική Μεσσηνία η πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών για δημιουργία ενιαίου Δήμου Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία. Με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων τους οι Δήμοι Φιλιατρών και Γαργαλιάνων προτείνουν τη δημιουργία Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.

• Δήμο Ανατολικής Πυλίας ζητούν οι εκπρόσωποι των φορέων των Δήμων Κορώνης, Αίπειας και Πεταλιδίου, που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στη Λογγά. Ως έδρα του νέου Δήμου Πεταλίδι και Αίπεια προτείνουν το Πεταλίδι ενώ ο Δήμος Κορώνης πρότεινε να αποφασίσει το Υπουργείο των Εσωτερικών.

• Αντιρρήσεις για την ένταξή του στο Δήμο Οιχαλίας με έδρα τον Μελιγαλά έχει ο Δήμος Αρφαρών. Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο ζητεί τη συνένωση του Δήμου με το Δήμο Καλαμάτας.

• Ο «Καλλικράτης» θα συζητηθεί, για μια ακόμη φορά, σήμερα το βράδυ στο διοικητικό συμβούλιο της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας.

Έξι οι Δήμοι του
«Καλλικράτη» στη Μεσσηνία
Τη συνένωση όλων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Μεσσηνίας σε 6 μεγάλους Δήμους, προτείνει το Υπουργείο Εσωτερικών, με το σχέδιο «Καλλικράτης». Συγκεκριμένα προτείνεται να ιδρυθούν οι εξής Δήμοι:
• Δήμος Καλαμάτας με έδρα την Καλαμάτα, αποτελούμενος από τους Δήμους Άριος, Θουρίας και Καλαμάτας.
• Δήμος Μεσσήνης με έδρα τη Μεσσήνη, αποτελούμενος από τους Δήμους Αίπειας, Ανδρούσας, Αριστομένη, Βουφράδος, Ιθώμης Μεσσήνης, Πεταλιδίου και την Κοινότητα Τρικόρφου.
• Δήμος Πύλου - Νέστορος με έδρα την Πύλο, αποτελούμενος από τους Δήμους Κορώνης, Μεθώνης, Παπαφλέσσα, Πύλου, Νέστορος και Χιλιοχωρίων.
• Δήμος Τριφυλίας με έδρα την Κυπαρισσία, αποτελούμενος από τους Δήμους Αετού, Αυλώνα, Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και την Κοινότητα Τριπύλας.
• Δήμος Οιχαλίας με έδρα τον Μελιγαλά, αποτελούμενος από τους Δήμους Ανδανίας, Αρφαρών, Δωρίου, Είρας, Μελιγαλά και Οιχαλίας.
• Δήμος Μεσσηνιακής Μάνης με έδρα την Καρδαμύλη, αποτελούμενος από τους Δήμους Αβίας και Λεύκτρου.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 100,4Fm
Αναρτήθηκε από ΧΡ.ΠΑΠ στις 1:37 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση



Κυριακή, 09 Μαΐου 2010
Η εορτή του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις,
στην Βαλύρα!
Στο βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου
Νικολάου του προστάτη των ναυτικών,
εορτάστηκε σήμερα στη Βαλύρα,η εορτή
του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις.
Στη πανηγυρική θεία λειτουργία μετά αρτοκλασσίας, χοροστάτησε ο ιερέας
μας π.Ιωάννης Φωτεινός.Ο καιρός ήταν
πραγματικά ανοιξιάτικος,το περιβάλλον ειδιλιακό και η προσέλευση των πιστών
μεγάλη,που παρακολούθησαν κατανυκτικά
τη θεία λειτουργία και από τον αύλειο χώρο,
μιας και το εσωτερικό του ναίσκου ήταν
κατάμεστο.Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους και να έχουμε την ευλογία του Αγίου Νικολάου,του εν Βουνένοις Θεσσαλίας μαρτυρήσαντος.



Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010
Ορεινός τουρισμός...
με τους συνοδούς του Βουνού ....
ακολουθήστε τους!!!
Η τάση αυτή της τουριστικής ανάπτυξης καθώς και η ανάγκη διαφοροποίησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος συνετέλεσε στην δημιουργία νέων ειδικοτήτων στην παροχή των τουριστικών υπηρεσιών. Επιπρόσθετα, επειδή ο τουρισμός στην φύση σε όλες τις μορφές του κρύβει κινδύνους οι οποίοι μπορούν να μετατρέψουν μια απλή εκδρομή σε δυσάρεστη περιπέτεια...(συνέχεια >>> http://ithominews.blogspot.com/2010/05/blog-post_9129.html )
Αναρτήθηκε από Giannis E.Linardos στις 6:06 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
ΕΝΑ Ε.Σ.Υ. ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΗΓΕΣ!!!
Επιστολή του:Κου Ξενοφώντα Καραγεωργίου
Πρός:Κο Ανδρέα Λοβέρδο,Υπουργό Εργασίας
& Κοιν.Ασφάλισης
Κύριε Yπουργέ.
Παρακαλώ επιτρέψτε μου αφού σάς εκφράσω τήν συμπάθειά μου γιά τήν περιπέτεια Υγείας πού είχατε, νά σάς αναφέρω μερικές σκέψεις :1.Είναι περίεργο γιατί έπρεπε πρώτα νά διαπιστωθεί τό τέλος ζωής...(συνέχεια >>> http://ithominews.blogspot.com/2010/05/blog-post_07.html )



Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...
Δεν πληρώνουν
για τα δικαιώματα οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες!

Δεν πληρώνουν για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους στις κοινοτικές επιδοτήσεις οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και οι συνταξιούχοι αγρότες που λαμβάνουν σύνταξη από τον ΟΓΑ και το κόστος αναλαμβάνει το κράτος. Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Κανελλόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Καλαμάτας. Ο κ. Κανελλόπουλος επέκρινε όσες Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών απαιτούν από τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και τους συνταξιούχους να πληρώσουν για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους – μεταξύ των οποίων και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας – και προειδοποίησε ότι θα τους αφαιρεθεί το έργο της ενεργοποίησης αν συνεχίσουν να ζητούν χρήματα από τους δικαιούχους.

Σύσκεψη για την Ιόνια (Ολυμπία) Οδό
Η κατασκευή της Ιόνιας Οδού και του τμήματος από Ολυμπία μέχρι Τσακώνα με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητοδρόμου, είναι το θέμα σύσκεψης που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών। Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των φορέων της Μεσσηνίας, του Νομού Ηλείας και βουλευτές.

Ο περιφερειάρχης σε σύσκεψη για τα ευρωπαϊκά προγράμματα
Τα ευρωπαϊκά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι το αντικείμενο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αθήνα. Στη σύσκεψη θα συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας Πελοποννήσου Φώτης Χατζημιχάλης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 105,4 Fm
Αναρτήθηκε από ΧΡ.ΠΑΠ στις 2:04 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ!!!
Ο νέος μεγάλος πια «μελανόλευκος» στόχος και το σύνθημά μας πλέον είναι ένα: «ΔΩΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την ομάδα ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ!!!!!!».Η Μαύρη Θύελλα πρέπει,έστω και τώρα,ν’ απελευθερωθεί από τα «δεσμά» αυτού του ΚΥΡΙΟΥ,να επιστρέψει άμεσα ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, να κατέβει με αξιώσεις και να αγωνιστεί την Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και βέβαια να μη την ρίξει στην ανυποληψία και στην (τουλάχιστον) ३/ετή απ’ευθείας σκλαβιά της Δ’ Εθνικής…!!!

Υ.Γ. Το παραπάνω σύνθημα έχει αναρτηθεί στην προσωπική ιστοσελίδα του μεσσήνιου αθλητικογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου στο διαδίκτυο…
Αναρτήθηκε από ΧΡ.ΠΑΠ στις 2:01 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
Παρ' ολίγον τραγωδία...

Προσγείωση αεροσκάφους
χωρίς ρόδες, στην 120 ΠΕΑ

Η ετοιμότητα, η πολύωρη πτητική εμπειρία του πιλότου εκπαιδευτή και λίγο η τύχη, ήταν τα χαρακτηριστικά που βοήθησαν το πρωί της Δευτέρας ώστε να μην εξελιχθεί σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, ατύχημα που συνέβη με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-6Α στην 120 ΠΕΑ...(συνέχεια στο σύνδεσμο >>> http://ithominews.blogspot.com/2010/05/120.html )
Αναρτήθηκε από Giannis E.Linardos στις 12:32 μ.μ. 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση