Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πα-τέρας δολοφόνησε τρία από τα παιδιά του κι αυτοκτόνησε!!!

Πατέρας δολοφόνησε τρία από τα παιδιά του κι αυτοκτόνησεΈνας πατέρας φέρεται ότι σκότωσε τρία από τα παιδιά του πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του στην δυτική Φινλανδία, ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα.
Η αστυνομία ανέφερε σε μια συνέντευξη Τύπου ότι εξετάζει και άλλες πιθανότητες, ενώ δεν είναι σαφές το κίνητρο της μαζικής δολοφονίας, που έγινε την Δευτέρα.
Τα τέσσερα πτώματα ανακαλύφθηκαν χθες στην μικρή πόλη Πόμαρκου, βορειοανατολικά της πόλης Πόρι, από την μητέρα, που είχε βγει για να κάνει μια επίσκεψη με το τέταρτο παιδί της, ένα βρέφος, ανέφερε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο YLE.

Σύζυγος Μιχαλολιάκου: Με τη Λιάνα κάναμε παρέα, είμαστε ξαδέρφες

Αποκαλυπτική συνέντευξη Ελένης Ζαρούλια σε ραδιοφωνικό σταθμό. Η σχέση της με τη Λιάνα Κανέλλη, το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη και το περίφημο "εγέρθητι".

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο είναι σίγουρα πραγματικό.

Η σύζυγος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ιόνιο Fm" προέβη στην αποκάλυψη ότι με τη Λιάνα Κανέλλη αναγκαστικά έκαναν παρέα στο παρελθόν, καθ' ότι είναι μακρινές ξαδέρφες.
Αφήνοντας άφωνο το δημοσιογράφο του σταθμού, η ίδια δήλωσε ότι: "Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρα της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια", σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.