Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Κτηνοβασία ...εθνικό ''σπορ'' στη Βραζιλία!!!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο… το 35% των αγροτών από τη Βραζιλία είχαν σεξουαλικές επαφές με ζώα.
Η επαφή με ζώα θεωρείται πιθανό αίτιο για την εμφάνιση καρκίνου των γεννητικών οργάνων στους άντρες.

Στη μελέτη πήραν μέρος 492 άντρες μεταξύ των 18 και 80 ετών. Από αυτούς το 45% έπασχαν από καρκίνο του πέους δείγμα που συγκρίθηκε με το 32% που ήταν απολύτως υγιείς.
Η έρευνα έδειξε, ότι το 59% έκανε σεξ με ζώα από ένα μέχρι 5 χρόνια, ενώ το 21% έχει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, για περισσότερα από 5 χρόνια.
Παράλληλα, οι ερευνητές ανακάλυψαν μία σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και του αριθμού των ζώων που οι άντρες χρησιμοποίησαν κάθε φορά.
Οι προτιμήσεις των αντρών περιλαμβάνουν από φοράδες και αγελάδες μέχρι γουρούνια και κότες.Ο επικεφαλής της έρευνας, ο ουρολόγος Cassio Zequi ανέφερε, ότι η επαφή με ζώα μπορεί να προκαλέσει μικροτραυματισμούς στον ιστό του αντρικού μορίου, που μπορούν τελικά να οδηγήσουν στην εμφάνιση του καρκίνου.

Στο σώμα ασθενών κασέτες και γυαλιά ηλίου

Από κέρματα και δαχτυλίδια σε κούκλες μπάρμπι και καλώδια ρεύματος βρήκαν οι γιατροί στο σώμα των ασθενών τους. Συγγραφέας συγκέντρωσε τις ακτινογραφίες σε ένα βιβλίο (Pics) 
 
Την ιδέα για την συγγραφή αυτού του βιβλίου την έδωσε ένα ασθενής που κατέφτασε στην εντατική και ζήτησε από τους γιατρούς να αποσύρουν μία κασέτα από μέσα του.

Οι αφανείς πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου - Η ιστορία ανθρώπων που δεν... εξαργύρωσαν τη συμμετοχή τους στην εξέγερση

Η γενιά του Πολυτεχνείου και των νέων που βρέθηκαν μέσα στο χώρο την ώρα που το τανκς έπεφτε πάνω στην πύλη και συμμετείχαν στα γεγονότα των ημερών, τείνει να ταυτιστεί με ανθρώπους που αργότερα εξαργύρωσαν τη συμμετοχή τους με θέσεις στην πολιτική. Είναι όμως αυτό απόλυτα αληθές;
Πράγματι, ορισμένοι από τους νέους που συμμετείχαν ενεργά στην φοιτητική εξέγερση, από τα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και σήμερα έχουν ασχοληθεί με την άσκηση της κρατικής εξουσίας και έχουν λάβει δημόσια αξιώματα. Αυτό όμως δεν είναι ο κανόνας.
Πλήθος ανώνυμων φοιτητών τότε, εξελίχθηκαν στη συνέχεια σε επιφανείς επιστήμονες, εργάστηκαν και εξακολουθούν να εργάζονται και αρκετοί, ουδέποτε απέκτησαν στενές σχέσεις με κόμματα. Παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων είναι και αυτά που ακολουθούν.
«Η γενιά του Πολυτεχνείου, λόγω των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί στη διάρκεια της δικτατορίας, βρέθηκε στην αιχμή του αντιδικτατορικού αγώνα. Γι' αυτό ακριβώς μυθοποιήθηκε και φορτώθηκε με τις τύψεις ολόκληρης της κοινωνίας. Προκάλεσε τη ζήλια και τελικά υποχώρησε όταν χρειάστηκε να επιστρέψει στην καθημερινότητα», λέει ο Ολύμπιος Δαφέρμος, συγγραφέας του βιβλίου «Φοιτητές και δικτατορία».