Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δυο πόρνες... εξομολογούνται: «Κάναμε όργια με τον Στρος Καν»

Το παρελθόν συνεχίζει να κυνηγάει τον Ντομινίκ Στρος Καν, που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ενός ροζ σκανδάλου
 
Αυτή τη φορά, σε... δύσκολη θέση τον φέρνουν δυο πόρνες πολυτελείας που ανακρίνονται στο πλαίσιο ερευνών για δίκτυο πορνείας δρούσε στο ξενοδοχείο Κάρλτον της Λιλ. Ενός δικτύου του οποίου ο 62χρονος Στρος Καν ήταν από τους καλύτερους πελάτες.
Μια από τις κοπέλες που ανακρίνονται ονομάζεται Φλόρανς και είναι 30 ετών. Και είπε στην αστυνομία πως σε διάστημα έξι χρόνων, συμμετείχε 11 φορές σε όργια με τον Γάλλο πολιτικό. «Ήταν πολύ ενεργός. Κατάλαβα ότι υπήρξαν κι άλλα όργια, στα οποία εγώ δεν κλήθηκα. Του άρεσαν τα νέα πρόσωπα και δεν ενδιαφερόταν τόσο για όσες είχε ξαναδεί».

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τους σατανιστές που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη Ελληνίδα

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της Μπερναντέτ Λόκχαρτ στη δίκη των σατανιστών που έκαψαν ζωντανή τη 18χρονη Ελληνίδα Κρίστι Θεολόγου.
Η πολιτειακή μάρτυρας, που επικαλέστηκε εξομολόγηση της 16χρονης κατηγορούμενης, άφησε άφωνους τους πάντες, αποκαλύπτοντας πως οι δράστες σκόπευαν να κάψουν την Κρίστι ζωντανή και στη συνέχεια να φάνε τις σάρκες της, σύμφωνα με την «Espresso».
Οι κατηγορούμενοι Λίντον Βάγκνερ (εγκέφαλος), Ρόμπιν Χάργουντ, Λέστερ Μούντλι, Τζέρεμι Κινγκ και Χάρβει Ίσα, όπως ανέφερε η 16χρονη που ήταν παρούσα στο άγριο περιστατικό και θα δικαστεί χωριστά, ήθελαν να κάνουν ένα σατανιστικό τελετουργικό.