Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κάτοικοι μιας ολόκληρης γαλλικής πόλης θέλουν να γίνουν Έλληνες

Η ιδέα ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, αναφέρει η εφημερίδα  με τη δραστηριοποίηση μιας ομάδας μελών της πολιτιστικής οργάνωσης πολιτών "Nantes est une Fete".
Mε τον τίτλο "Είμαστε όλοι Έλληνες" η εφημερίδα "Ουέστ Φράνς'' δημοσιεύει ρεπορτάζ για την κινητοποίηση κατοίκων της Νάντης που θέλουν να σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων, ζητώντας την ελληνική υπηκοότητα.

Η "έκκληση της Νάντης" εκφράζεται μέσω του ιστολογίου http://jesuisgrec.blogspot.com/ με το οποίο προωθείται μία αίτηση απόκτησης της ελληνικής υπηκοότητας, ως συμβολική ένδειξη της αλληλεγγύης προς τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ & Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού δεν αρέσει καθόλου στους αστρολόγους, αφού σηματοδοτεί οικονομικές αναταράξεις και κρίσεις. Τι προβλέπει η αστρολογία για το μέλλον; Πόσο θα κρατήσει η τρέχουσα οικονομική κρίση και ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της;
Βιώνουμε μια πρωτοφανή εναλλαγή κύκλων στην οικονομία, που σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται στην παγκοσμιοποίηση. Αστρολογικά όμως, αυτές οι απότομες μεταπτώσεις οφείλονται στην αντίθεση Κρόνου-Πλούτωνα της 11ης Σεπτεμβρίου, στην αντίθεση Κρόνου-Ποσειδώνα που επέφερε μια κατάσταση οικονομικής κρίσης, και τέλος στην αντίθεση Κρόνου-Ουρανού, που συνέβη σε ένα πλαίσιο οικονομικής πτώσης. Οι αστρολόγοι προειδοποιούσαν εδώ και καιρό γι' αυτήν τη δύσκολη εποχή και σήμερα ο κόσμος παρακολουθεί τόσο αυτές τις πλανητικές εξελίξεις, όσο και τον αντίκτυπό τους στην πραγματική ζωή. Μοιραία, έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα, ως προς το τι μπορεί να σημαίνει για τον άνθρωπο μια τόσο ισχυρή αντίθεση, αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον, σύμφωνα με τις προβλέψεις της αστρολογίας.

Νίκησε τον καρκίνο αλλά, σκοτώθηκε στην άσφαλτο!

Η μοίρα δεν επιφύλασσε καλή τύχη στην 35χρονη Jennifer Jenkins από την Αγγλία, που λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσει το 2011... άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.Η 35χρονη πήγαινε μαζί με μια καλή φίλη της να επισκεφτεί φίλους για να τους γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη της όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με ένα μικρό φορτηγό, με αποτέλεσμα και οι δύο γυναίκες να βρουν ακαριαίο θάνατο.
Τραγική σύμπτωση ήταν ότι ο άντρας της μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους Ashley ακολουθούσε στο πίσω όχημα, με αποτέλεσμα να δει τη γυναίκα του να σκοτώνεται.

Τραγικό:Ανάρτησε στο facebook ''προφητεία'' για τον θάνατό του!

Συγκλονισμένη όλη η Πάτρα αποχαιρέτισε χθες το μεσημέρι (03-01-2012) τον 27χρονο Γιώργο Παπαγεωργίου που έχασε τη ζωή του το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της ΑΒΕΞ. 
Καθώς οδηγούσε στην παραλιακή, η μοτοσικλέτα του, βγήκε από τον δρόμο και ''καρφώθηκε'' σε στύλο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.