Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Oι δύο σπουδαιότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει στη ζωή μου ήταν η μητέρα μου και ο πατέρας μου

Τι είπε ο πρώην διευθυντής της CIA για τους Βορειοηπειρώτες 
Εμείς οι Βορειοηπειρώτες καταλαβαίνουμε τους Κυπρίους δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην διευθυντής της CIA, Τζορτζ Τένετ, με καταγωγή από την Χιμάρα της Βορείου Ηπείρου. Μιλώντας σε εκδήλωση των Κυπρίων της Αμερικής ο Τζορτζ Τένετ είπε: «Συχνά με ρωτάνε:"κ. Διευθυντά πως το κάνετε αυτό; Πως αντέχετε το στρες; Πως εξισορροπείται όλες τις μεταβλητές; Πως δεν σας ενοχλεί η κριτική"; Έχω μια πολύ απλή απάντηση για αυτούς, και δεν είναι απάντηση που βρίσκεται σε κάποιο βιβλίο. Η απάντηση βρίσκεται στο να είσαι ευλογημένος από μια σπουδαία οικογένεια, σπουδαία κληρονομιά, σπουδαία κουλτούρα και σπουδαία θρησκεία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 
Για μια ακόμη φορά τα γερμανικά βάρβαρα υποκείμενα Μέρκελ-Σόϊμπλέ, έδειξαν τι επιδιώκουν. Τον θάνατο της Ελλάδας! Δυστυχώς οι ηγέτες μας τους πήραν στα σοβαρά και τους ανέχονται επί μίαν τριετία, ενώ θα μπορούσαν να τους διαλύσουν κι αυτούς κι όσους άλλους τους σεγοντάρουν στις ανιστόρητες αθλιότητές τους. Δείτε όμως την αλήθεια και την απάντηση που δικοί τους φωτισμένοι Γερμανοί δίνουν: