Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η ζωή μετά το θάνατο-Μια συγκλονιστική περιγραφή!!!

Νευροχειρούργος του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και ένας από τους εγκυρότερους πρώην σκεπτικιστές για τη ζωή μετά τον θάνατο, ξύπνησε από κώμα 7 ημερών και μίλησε για την εμπειρία του. Σε μια πολύκροτη εκπομπή του ABC channel που έσπασε σε θεαματικότητα κάθε ρεκόρ, ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Εμπεν Αλεξάντερ περιέγραψε το «ταξίδι» του.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στα «κεντρικά» της Βοστόνης, με τους πιο έγκυρους του κόσμου νευροχειρούργους και νευροψυχίατρους για ομάδα θεραπόντων, οι νοσοκόμες εξέταζαν το σώμα του νευροχειρούργου Αlexander που είχε υποστεί βαριά βακτηριακή μηνιγγίτιδα, επανειλημμένως, ανοίγοντας τα βλέφαρα και φωτίζοντας τα μάτια του Alexander με τoν πιο εκτυφλωτικό φακό. 'Βut nobody was there', ανέφεραν διαρκώς κάθε μέρα επί μία εβδομάδα στο επίσημο ιστορικό.

Πόπη Τσαπανίδου: «Όταν πέθανε ο άντρας μου, ράγισε η καρδιά μου»

b540d4636e2f18e6fc64173739c1e540_L
Είναι από τις πιο γοητευτικές μαμάδες της ελληνικής τηλεόρασης. Επιδιώκει να στέκεται στα πόδια της και να μην στηρίζεται σε κανέναν. Μετά το θάνατο του συζύγου της, μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της. Ο λόγος γίνεται για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία δηλώνει ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ένα γάμο απλά για να «βολευτεί» και να εξασφαλίσει κάποια άνεση σε εκείνη και τα παιδιά της.«Εννοείς να ήμουν η κυρία του κυρίου;