Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Θρήνος,έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Βασίλης Καυκούλας

Θρήνος,έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Βασίλης Καυκούλας Θρήνος , έχασε τελικά τη μάχη
με τη ζωή τις νυκτερινές ώρες,ο Βασίλης Δημ.Καυκούλας.Ο εκλιπών είχε τραυματιστεί βαριά το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα,όταν η μεγάλη κυβισμού μηχανή που οδηγούσε,προσέκρουσε
με σφοδρότητα σε χαλασμένο φορτηγό αυτοκίνητο, στη θέση ψαλίδι της Λεωφόρου Συγγρού,στο οποίο ο αλλοδαπός οδηγός του αμέλησε εγκληματικά να ανάψει τα αλάρμ. Κι'όλα αυτά,μόλις δέκα ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο της αδελφής του. Τραγική της μοίρας ειρωνία,που σκόρπισε μεγάλη θλίψη και οδυρμό στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.Η κηδεία του άτυχου 45/χρονου, θα γίνει στην Βαλύρα το προσεχές Σάββατο 5 Ιουνίου.Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί ώρα 11:00,στoν ενοριακό ναό του Αγίου Αθανασίου.

Φοβερό τροχαίο με μηχανή...

Πολύ δύσκολες ώρες για τον 45/χρονο
Βασίλη Δημ.Καυκούλα!
Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο συμπατριώτης μας Βασίλης Δημ.Καυκούλας,γιος του δάσκαλου Δημητρίου Καυκούλα,ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος σε εντατική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας.Ο τραυματισμός του προήλθε ύστερα από τροχαίο ατύχημα που υπέστη την νύχτα του περασμένου Σαββάτου, οδηγώντας την δίκυκλη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα.Το γεγονός αυτό μας έχει συγκλονίσει όλους και του ευχόμαστε από βάθους καρδιάς περαστικά.