Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΣΟΚ!!! ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

*Ειδήσεις της τελευταίας στιγμής

Πέθανε τελικά προ'ολίγου στην Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου του Πύργου,όπου είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας,ο Ντίνος Φιλίππου,ύστερα από το διπλό τροχαίο που υπέστη σήμερα,όπως είχαμε προαναφέρει τις μεσημεριανές ώρες.

ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ

Είχαν άγιο!!!

Παρ'ολίγο να έχουμε τραγωδία στη Βαλύρα,όταν ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά που μετέφερε από το Αγροτικό Ιατρείο Βαλύρας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τον Κο Ντίνο Φιλίππου,ο οποίος πρηγουμένως είχε υποστεί ατύχημα με το ποδηλατό του στο κεντρικό δρόμο και στη διασταύρωση με τις ράγες του τραίνου,ξέφυγε της πορείας του επί της Εθνικής οδού στο Αριοχώρι και ανατράπηκε.Το ασθενοφόρο που οδηγούσε νεοπροσληφθείσα γυναίκα έπαθε μεγάλες ζημιές,ενώ ευτυχώς από τους επιβαίνοντες ουδείς έπαθε τίποτα.Πάντως για προληπτικούς λόγους,όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για έλεγχο.Ο αγαπητός μπάρμπα Ντίνος παρέμεινε για νοσηλεία. Του ευχόμαστε περαστικά και σιδερένιος.

Ο ΙΑΤΡΟΣ,ΤΑΣΟΣ Κ.ΜΑΚΡΗΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

Ο Βαλυραίος νεαρός επιστήμονας,Ιατρός Αναστάσιος Κ.Μακρής,διορίστηκε επιμελητής στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά.Αριστούχος πάντα στις σπουδές του,απέκτησε την νέα ειδικότητα του Ιατρού της Γενικής Ιατρικής.Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.