Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δραστηριότητες ομογενών της Αυστραλίας




  Ενημερωτικό Δελτίο 2 – Mάιος 2012
www.gacl.com.au    gaclmelbourne.wordpress.com
Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου μας,
Αρκετοί από εσάς έχουν ήδη παραβρεθεί σε κάποιες από τις πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας απ’ τις αρχές του 2012. Με το δεύτερο αυτό Ενημερωτικό μας Δελτίο θέλουμε να σας πληροφορήσουμε εγκαίρως για Επικείμενες Εκδηλώσεις μας για να μπορέσετε να κανονίσετε το πρόγραμμά σας.

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
v 20 Μαΐου, και ώρα 3.30μμ στην Ελληνική Κοινότητα, 168, Lonsdale St, Melbourne, o ΕΑΠΣΜ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνών Λογοτεχνών και Συγγραφέων Αυστραλίας και την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο ποιημάτων του ο Δρ. Χρήστος Φήφης με τίτλο  «Που είναι το μέρος για ένα χωριό». Το βιβλίο θα το παρουσιάσει ο Δρ.  Θανάσης Σπηλιάς και θα μιλήσει η κ. Mαρία Βαμβακινού, MP, Federal Member for Calwell.
v     Η Ελένη Νίκα σας προσκαλεί θερμώς να γιορτάσετε μαζί της 20 χρόνια λογοτεχνικών εκδόσεων από τον εκδοτικό της οίκο OWL PUBLISHING, τον οποίο ίδρυσε το 1992. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 20 του Μάη, 5.30 για έναρξη στις 6.00μ.μ. στο The Wheeler Centre (State Library), 176 Little Lonsdale Street, Melbourne. Την ίδια ώρα θα παρουσιαστεί και το δικό της έργο – Ελένη Φραγκούλη-Νίκα, «ΑΘΗΝΑ και οι κόρες της: μνήμες δύο κόσμων» (Αγγλικά και Ελληνικά), από την Joy Damousi, καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Μελβούρνης. Αντίτυπα από όλα τα βιβλία που εξέδωσε το OWL PUBLISHING θα διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα προσφερθούν αναψυκτικά. Όλοι ευπρόσδεκτοι.

Έτσι Διαφημιζόταν Στο Ιντερνέτ Η Ιερόδουλη Ρωσίδα Φορέας Του AIDS

Δυστυχώς δεν πρέπει να φοβούνται μόνο όσοι πήγαν στον οίκους ανοχής για να κάνουν sex μαζί της, αλλά και όσοι την έκλειναν εκτός αυτών.
Χρησιμοποιούσε συνήθως το όνομα Όλγα και χρέωνε 80 ευρώ την ώρα…


Τα “σέρβις” που έκανε και η τιμή…ήταν τα παρακάτω:…
anal
oral without condom
oral with condom
sex in different positions
69 position
erotic massage
masturbation

(Τιμή:) 80 eur/1hour