Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Το στοιχειωμένο Κολοσσαίο

Το αίμα χιλιάδων σκλάβων έχει ποτίσει την αρένα του Κολοσσαίου, όταν τα πλήθη παραληρούσαν στο θέαμα των μονομαχιών κατά την παρακμή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Αιχμάλωτοι πολέμου και χριστιανοί βρήκαν φρικτό θάνατο, από τα θηρία που τους κατασπάρασσαν τις σάρκες.
Τις στοές κάτω από την αρένα των μονομαχιών έχουν στοιχειώσει οι ψυχές αυτών που θυσιάστηκαν στο βωμό της δίψας των Ρωμαίων για αίμα.
Εκεί, οι μονομάχοι περίμεναν να βγουν για να παλέψουν για τη ζωή τους, οι σκλάβοι περίμεναν για να πεθάνουν, ενώ άγρια ζώα οδηγήθηκαν στην εξόντωση από ασιτία.
Όλη αυτή η αρνητική ενέργεια παραμένει μέχρι σήμερα στο χώρο του μνημείου. Ξεναγοί και επισκέπτες έχουν δώσει πολλές μαρτυρίες για περίεργα φαινόμενα. Κάποιοι λένε ότι ένιωσαν ψυχρά αγγίγματα, άλλοι ότι κάποιος τους ψιθύριζε στο αυτί ακατανόητα λόγια.
Πολλοί φύλακες, επίσης, υποστηρίζουν ότι συχνά ακούγονται οι λάμες των σπαθιών των μονομάχων να χτυπούν και βρυχηθμοί λιονταριών.
Επίσης, έχουν εμφανιστεί θεατές-φαντάσματα στις κερκίδες του Κολοσσαίου ή ακόμα και Ρωμαίοι στρατιώτες να στέκονται στις σκοπιές τους, ενώ οι σιλουέτες τους διαγράφονται στο νυχτερινό ουρανό της Ρώμης.

Εστιατόριο σερβίρει μόνο … πέη ζώων!

http://www.newsit.gr/files/Image/07-10-2011/resized/PENISRESTURANT_471_355.jpgΤι άλλο θα ακούσουμε και τι άλλο θα δουν τα μάτια μας

Στο Πεκίνο λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων!! Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Κίνας και η λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι φτάνει και τον ένα μήνα! Το μεγαλύτερο πέος του μενού φτάνει σε μήκος τα 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα!
Ανήκει στην γαλάζια φάλαινα, ένα από τα σπανιότερα πλέον είδη του ζωϊκού μας βασιλείου, γεγονός που δεν εμποδίζει τους Κινέζους να θεωρούν το πέος της έναν από τους πιο ακριβούς και εκλεκτούς... μεζέδες.
Το εστιατόριο φημίζεται, λένε , για την... διακριτικότητα των ιδιοκτητών του, οι οποίοι θεωρούν ότι η ψυχολογία του πελάτη είναι ιερό πράγμα. Για να μη δημιουργηθεί λοιπόν σύμπλεγμα κατωτερότητας στους συμπαθείς Κινέζους, φροντίζουν το πέος του αλόγου για παράδειγμα που φτάνει τα 45 εκατοστά να σερβίρεται σε εννέα μερίδες των 5 εκατοστών, έτσι ώστε να είναι πιο... οικείο στους πελάτες!
24wro