Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

''Έφυγαν'' από τη ζωή, αγκαλιασμένοι -Βρέθηκαν νεκροί στο κρεβάτι τους!

Συγκίνηση για το ηλικιωμένο ζευγάρι από γείτονες και συγγενείς - Όλοι είχαν να λένε για το πόσο αγαπημένα ζούσαν και πόσο πρόσεχε ο ένας τον άλλο...
Πρόκειται για ένα ζευγάρι (86 ετών ο άντρας και 85 η γυναίκα) που ζούσε σε χωριό της Αρκαδίας. Από νωρίς χθες το πρωί (02-02-2012), οι γείτονές τους άρχισαν να ανησυχούν που δεν τους έβλεπαν και που δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα που τους έκαναν. Άφησαν λίγες ώρες να περάσουν και το απόγευμα, πήραν την απόφαση να μπουν στο σπίτι, για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 20.00. Έκαναν λίγα βήματα και είδαν μια εικόνα που πλημμύρισε τα μάτια τους με δάκρυα. Οι ηλικιωμένοι ήταν νεκροί, αγκαλιασμένοι, στο κρεβάτι τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία.
Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός τους, ενώ η αστυνομία εκτιμάει ότι το τραγικό γεγονός, οφείλεται πιθανόν σε αναθυμιάσεις, αφού μέσα στο δωμάτιο βρέθηκε αναμμένο με κάρβουνα, μαγκάλι.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα φανούν μέσα στη μέρα, με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα διενεργήσει ιατροδικαστής. Ήδη πάντως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας...