Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 29ης ΜΑΪΟΥ 1453


Posted by:Athanasios D. Sarantopoulos, Ph.D.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Δημοσθένους 117, 17672 Καλλιθέα
Τηλ: 2109517072 Φαξ: 2109598967


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Δευτέρα 31 Μαϊου 2010 και ώρα 7.30 μ.μ. τη μουσική εκδήλωση «ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ»,που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο του (Δημοσθένους 117, Καλλιθέα) αφιερωμένη στην Άλωση της Πόλης με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από τις Αλησμόνητες Πατρίδες και ύμνους της Αλώσεως υπό την διεύθυνση του κ. Μιχάλη Ταχματζίδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...
Από την Ευρώπη η έγκριση για την
Ιόνια (Ολυμπία) Οδό!

Την πρόθεση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να κατασκευαστεί η Ιόνια Οδός με προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητοδρόμου μέχρι την Τσακώνα, εξέφρασε χθες ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας, στη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Αθήνα. Από τη χάραξη του δρόμου, με βάση τα σχέδια που έχουν εγκριθεί, προτείνεται να εξαιρεθεί το τμήμα που διέρχεται από τον Καϊάφα Ηλείας, προκειμένου να προστατευτεί η ευαίσθητη οικολογικά αυτή περιοχή. Το Υπουργείο καταβάλλει προσπάθειες ώστε τα σχέδια χάραξης του αυτοκινητοδρόμου να εγκριθούν από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημείωσε ο κ. Ρέππας. Στη χθεσινή σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Μαγκριώτης, οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Δημήτρης Κουσελάς και Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος και ο επικεφαλής της κίνησης «Ανατροπή» στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χρήστος Μαλαπάνης και στελέχη του Υπουργείου



Αθήνα – Καλαμάτα με την Aegean Airlines...
Παρουσία της υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα τα εγκαίνια της νέας αεροπορικής γραμμής Αθήνας – Καλαμάτας και αντιστρόφως. Η τελετή θα αρχίσει στις 2:30 μετά το μεσημέρι στο διεθνή αερολιμένα της Καλαμάτας. Τη νέα αεροπλοϊκή γραμμή έχει αναλάβει η εταιρεία Aegean Airlines και οι πτήσεις αρχίζουν από αύριο. Μέχρι τις 20 του Μαΐου θα πραγματοποιείται μια πτήση την ημέρα και από τις 20 και μετά θα υπάρχει και δεύτερη.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θα συνεδριάσει τη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Φώτη Χατζημιχάλη. Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν προτάσεις για αναθεώρηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 – 2013, το κλείσιμο των προγραμμάτων που χρηματοδοτήθηκαν από το Γ΄ ΚΠΣ (2000 – 2006) και άλλα θέματα. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε πριν 3 χρόνια!

ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 105,4 Fm

Τοποθετηση χλοοτάπητα στο γήπεδό μας!!!


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΙΘΩΜΗΣ-ΒΑΛΥΡΑ


Ξεκινούν τα έργα για την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας με... πρωτοβουλία του Δήμου Ιθώμης, του Αστέρα και την συμβολή της εταιρείας ΜΟΡΕΑΣ!!!