Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΝΔΟΙ και ΚΙΝΕΖΟΙ επιβεβαιώνουν ΒΑΣΗ UFO στα ΙΜΑΛΑΙΑ ;;;

Το Kongka La είναι μία κορυφογραμμή στα Ιμαλάια στην αμφισβητούμενη παραμεθόρια περιοχή Ινδίας-Κίνας στο Ladakh (για την ΝΔ Ινδία) ή Aksai Chin (για την ΒΑ Κίνα). Σύμφωνα με τους ντόπιους στην ινδική και την κινεζική πλευρά, στην περιοχή έχουν γίνει αντιληπτά UFO να βγαίνουν από το έδαφος σε τακτικά χρονικά διαστήματα.
Ως εδώ τέτοιου είδους μαρτυρίες είναι κλασικές και δεν αποτελούν κάτι καινούργιο. Το ζήτημα, όμως, αποκτάει διαφορετικό ενδιαφέρον όταν σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ινδός Υπουργός Άμυνας, A.K. Antony δηλώνει πως «Η Ινδία έχει βρει μια ενεργή βάση UFO στα Ιμαλάϊα. Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς θα χειριστούμε αυτή την αλλοδαπή εισβολή».

Δωροεπιταγή κηδείας σε λαχειοφόρο

Κέρδισε δωρεάν κηδεία

Ακόμα ψάχνουν τον ''τυχερό''

Συνέβη κι αυτό! Σε εκδήλωση της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου και του Μορφωτικού Συλλόγου στο χωριό Φήκη, και όταν κλήθηκαν οι τοπικοί επαγγελματίες, να δώσουν τις δικές τους προσφορές, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες εκδηλώσεις, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών παρέδωσε επιταγή 500 ευρώ.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με το συγκεκριμένο γραφείο τελετών, όπου οι υπεύθυνοι επιβεβαίωσαν την πληροφορία, τονίζοντας μάλιστα πως το συγκεκριμένο ποσό φτάνει για να καλυφθεί ένα μέρος μιας κηδείας.
Ο «τυχερός» του λαχνού πάντως αναζητείται από όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιός είναι ο πιο πρωτότυπος τόπος ανάπαυσης νεκρών;

Κείμενο: Μυρόεσσα Μεταξά
Υπάρχει η ταφή κάτω από τη γη, υπάρχει και η καύση. Υπάρχει και άλλη λύση, όμως και την έχουν επιλέξει στην Κίνα, στην Ινδονησία και στις Φιλιππίνες όπου φέρετρα εκατοντάδων, ορισμένα και χιλιάδων ετών βρίσκονται τοποθετημένα στις πλευρές απόκρημνων βράχων. Μια συνηθισμένη πρακτική για ορισμένους Κινέζους υιοθετήθηκε από τους Bo στα βάθη των αιώνων και εξακολουθούν να αποτελούν ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και εντυπωσιακό θέαμα -αν και δεν εφαρμόζεται η τεχνική πλέον.
Μια τεχνική που ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί πώς ακριβώς κατάφερναν να φέρουν εις πέρας οι άνθρωποι που προτιμούσαν αυτό το είδος ταφής. Πολλά από τα φέρετρα που, κυριολεκτικά, κρέμονται από τους βράχους έχουν μετακινηθεί ή πέσει από τη θέση τους και έχει χρειαστεί να γίνει μια σχετική αναστήλωση στους τόπους αυτούς όπου μπορεί κανείς να δει το εντυπωσιακό έθιμο.
http://www.queen.gr/QUIZ/item/24731-Poios-einai-o-pio-prwtotypos-topos-anapayshs-nekrwn