Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Άγνωστο πλάσμα βρέθηκε στην Αφρική!

Σάλος έχει προκληθεί από την δημοσίευση φωτογραφιών αγνώστου είδους που βρέθηκε στην Αφρική!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ντόπιοι ήρθαν σε επαφή με αυτό το παράξενο πλάσμα στη Ναμίμπια.
Το πλάσμα είχε εντοπιστεί προφανώς σε αναζήτηση τροφής. Οι ντόπιοι σε μια κοντινή φωλιά βρήκαν τρία πλάσματα παρόμοιου μεγέθους.
Το πληγωμένο ζώο τους επιτέθηκε, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Η αστυνομία αφαίρεσε αργότερα το πτώμα του και θα γίνει πλήρης έρευνα ιατροδικαστών που είναι σε εξέλιξη.
Το βίντεο με τις φωτογραφίες σαρώνει στο You Tube αλλά όπως όλα δειχνουν πρόκειται απλά για μια φάρσα και τίποτε άλλο!
Δείτε το βίντεο:

Ποιος δεν θυμάται το "Λούνα Παρκ";


Οποιαδήποτε αναφορά στο ασπρόμαυρο «Λούνα Παρκ» των παιδικών αναμνήσεων της εγχώριας τηλεόρασης συνδέεται αυτομάτως με τον ρόλο που σφράγισε τη δική του ιστορία και τη μνήμη του φιλοθεάμονος και δεν είναι άλλος από τον κυρ Γιώργη του Διονύση Παπαγιαννόπουλου.
Ρόλος που αντανακλούσε τα πιο χαρακτηριστικά λαϊκά στερεότυπα του συντηρητικού νοικοκύρη, ο οποίος δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και κυρίως διαθέτει την τετράγωνη λογική της «λαϊκής σοφίας». Μια πρόσμειξη των πιο χαρακτηριστικών ρόλων των παραδοσιακών νοικοκυραίων του λαϊκού ελληνικού σινεμά, στους οποίους είχε και ο ίδιος ο Παπαγιαννόπουλος διακριθεί και που μετά το «Λούνα Παρκ», μετέφερε αυτούσιο σε σειρά κινηματογραφικών ταινιών, χωρίς ωστόσο την επιτυχία της τηλεοπτικής του εκδοχής.
Η σειρά ήταν δημιουργία ενός μαέστρου των κινηματογραφικών λαϊκών μιούζικαλ, του Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος είχε αποφύγει με διάφορα προσχήματα να κάνει τηλεόραση στην εποχή της χούντας, αλλά έσπευσε να μεταφέρει στην ΕΙΡΤ του διοικητικού διδύμου Χορν-Μπακογιάννη ένα κόνσεπτ εκπομπής που είχε δει στην αυστριακή τηλεόραση, απευθυνόταν σε ολόκληρη την οικογένεια και είχε μεγάλη λαϊκή απήχηση.