Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Στοιχειωμένο ορφανοτροφείο της βικτωριανής Αγγλίας


Το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού κάνει για δευτερόλεπτα την εμφάνισή του στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε ένα κατάστημα στη Βρετανία.
Ένας υπάλληλος του καταστήματος, ο Άντριου Ντασίλβα, ανέβασε το βίντεο στο YouTube, υποστηρίζοντας ότι είναι «αυθεντικό» και ότι «έχει εξεταστεί από ειδικούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δώσουν κάποια εξήγηση».
Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, πρόκειται για το φάντασμα ενός ορφανού κοριτσιού, καθώς στο κτήριο κατά τη βικτωριανή εποχή στεγαζόταν ένα ορφανοτροφείο.
Το κορίτσι φορά ένα λευκό αχνό φόρεμα και στιγμιαία στρέφεται προς την κάμερα, πριν εξαφανιστεί.

 Δείτε το βίντεο
newsbomb.gr

Για όλα φταίει ο Τόλης..........

Της Ελενας Ακρίτα 

Τελικά, το θέμα της φοροδιαφυγής έχει λυθεί και δεν το ξέρουμε. Υστερα από επισταμένες έρευνες οι αρμόδιοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μόνος φοροφυγάς στην Ελλάδα είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος. Δυο χρόνια τώρα, άλλο όνομα δεν έχουμε ακούσει. Προφανώς δεν λουφάρουν εφοπλιστές και βιομήχανοι. Δεν φοροδιαφεύγουν μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι που δηλώνουν 10.000 ετήσιο εισόδημα. Δεν φοροδιαφεύγουν ιδιοκτήτες στόλων από φορτηγά, νονοί της νύχτας, πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας! Ολοι τους είναι κύριοι, το πόθεν έσχες τους αστράφτει από καθαριότητα και βγάζει ακόμα και τους λεκέδες από το αίμα (μας)!

 Ενας Τόλης ολομόναχος ευθύνεται για το χάος που επικρατεί γύρω μας! Μάλιστα, αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά! Αυτόν ξέρετε, αυτόν εμπιστεύεστε! Ας είμαστε ρεαλιστές, τι κι αν υπήρξαμε εραστές! Αυτός φταίει για όλα! Και γι' αυτό παίρνουν συνέχεια νέα μέτρα. Και αφού τα παίρνουν, μετά τα παίρνουν πίσω!

Οι Μάγιας μιλούσαν με εξωγήινους

Οι Μάγιας μιλούσαν με εξωγήινους Οι μέχρι τώρα θεωρίες για επαφές των Μάγιας με εξωγήινους πλέον δεν είναι θεωρίες, σύντομα το Μεξικό θα αποκαλύψει ντοκουμέντα γι αυτό...
Δεν το λέμε εμείς αλλά ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Revelations of the Mayans 2012 and Beyond, γιος του γνωστού ηθοποιού Ραουλ Τζουλια, Λεβί.
“Το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι Μάγια είχαν επαφή με εξωγήινους. Οι πληροφορίες αυτές θα υποστηριχτούν και από αρχαιολόγους”, δήλωσε σε ιστοσελίδα, καλώντας μάλιστα τον κόσμο που θα δει το ντοκιμαντερ να ... το πάρει στα σοβαρά.
Το Μεξικό έχει δώσει άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη άγνωστα, που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως 'δωμάτια' της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ. Δεν είναι όμως η μόνη χώρα που βοηθάει τους κινηματογραφιστές του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό.
Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το «καλό της ανθρωπότητας».
Τώρα βέβαια αν όλα αυτά είναι ένα πολύ καλό τρικ για να πουλήσει εισιτήρια το ντοκιμαντέρ και το Μεξικό να αυξήσει τους τουρίστες ...
24wro