Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΦΡΙΚΗ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

εκκλησία-του-σατανά
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Η Εκκλησία του Σατανά  που έχει επίσημη έδρα την Νέα  Υόρκη , κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Οκλαχόμα για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του « Δεκαλόγου » στην ίδια πόλη. Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ. Πρόκειται για απεικόνιση του Σατανά υπό τη μορφή του Baphomet. 
Πρόκειται για ένα ένθρονο φτερωτό κερασφόρο, που φέρει γεννειάδα και είναι τραγοπόδαρος. Φέρει ερμητικό κυρήκειο,  και η πλάτη του θρόνου προσομοιάζει σε νεκρική πλάκα.  Η πεντάλφα απεικονίζεται στο επάνω μέρος του σχεδίου. Πλαισιώνεται από δυο χαμογελαστά και ανέμελα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται για το επίσημο σήμα της Εκκλησίας του Σατανά των ΗΠΑ η οποία ιδρύθηκε νομίμως το 1966.

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΕΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ




By saman lycan 

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!!!
Το παρακάτω κείμενο δυστυχώς δεν μπόρεσα να το φωτοτυπήσω από τα εθνικά μας αρχεία μα αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το βρει στην εθνική βιβλιοθήκη της Ελλάδος στο τμήμα αρχείων για να το διαβάσει. Θα πρέπει πρώτα να ενημερώσει την Εθνική Βιβλιοθήκη να αφήσει τα στοιχεία του και να τον ενημερώσουν για το πότε θα μπορεί να το διαβάσει……. πρέπει να δείξετε μεγάλη υπομονή στο να περιμένετε το πότε θα σας ειδοποιήσουν!!! 
Επίσης μπορεί να βρει κάποιος αποδείξεις και στην αρχαιολογική υπηρεσία Αθηνών αν βέβαια τον αφήσουν να δει τις αποδείξεις.
Πριν λίγα χρόνια πίσω υπήρχαν τα χαρτιά των ευρημάτων αλλά και κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι υπήρξαν τα χαρτιά μεταφοράς των ευρημάτων ( δηλαδή τα λείψανα των γιγάντων ) από όπου μεταφερθήκαν από την Μεσσηνία μέχρι τον προορισμό τους……. το παρακάτω άρθρο που καταθέτω είναι από την τότες εφημερίδα << ΕΜΠΡΟΣ >>: