Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι βασιλιάδες της πρωταπριλιάς

Γράφει ο Μικρός Φωκίων
Σήμερα ήταν η μέρα του Γιωργάκη. Συμμετείχε στην ώρα του πρωθυπουργού και στην μέρα της πρωταπριλιάς.Αν και εκπαιδευμένος, όπως όλοι οι πολιτικοί εξάλλου, στο να λέει ψέματα η ατάκα του στην βουλή μας εξέπληξε.Πολλοί θα ήθελαν τον τίτλο του βασιλιά της πρωταπριλιάς αλλά θα μου επιτρέψετε να το δώσω στον Γιωργάκη ο οποίος είπε το πιο πετυχημένο: Οι τιμές στα προϊόντα έχουν πέσει.Αυτό σε συνδυασμό με την αλματώδη αύξηση των μισθών έχει μετατρέψει την ελληνική εργατική τάξη στην πιο προνομιούχο τάξη της Ευρώπης.Ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης από την άλλη, μια εξυπνάδα πήγε να πει λέγοντας παράλληλα και μια αλήθεια και έτρεξε....... πανικόβλητος να την μαζέψει.Είπε ότι ο Γιωργάκης είναι στον κόσμο του έχοντας γίνει σαν τον προηγούμενο πρωθυπουργό.Και γιατί το μάζεψε στην συνέχεια; Μέχρι να καταλάβει ο Κωστάκης τι είπε και μέχρι να αποφασίσει να αντιδράσει θα είχε περάσει τόσος χρόνος που ο Αντωνάκης δεν θα ήταν πλέον αρχηγός της ΝΔ.Εκτός και αν φοβήθηκε την αντίδραση του Αντώναρου.

Eκδηλώσεις στο Ραμοβούνι για την επέτειο γέννησης του Κολοκοτρώνη!

Η επέτειος της γέννησης του ήρωα της Επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στις 3 Απριλίου του 1770, στο Ραμοβούνι του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας θα εορτασθεί την Κυριακή. Τις εκδηλώσεις οργανώνουν ο Δήμος Οιχαλίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα αρχίσουν στις 10:30 το πρωί. Στις 11 θα τελεστεί τρισάγιο από το μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο Σαββάτο. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του ήρωα και ο πανηγυρικός της ημέρας από τον λυκειάρχη Μελιγαλά και σύμβουλο της περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Σταυριανόπουλο. Στη συνέχεια θα απαγγελθούν ποιήματα και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον Εθνικό Ύμνο και παραδοσιακούς χορούς.

Το τελευταίο αντίο στη Μιρέλα

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 25χρονη Μιρέλα στο νεκροταφείο του Βύρωνα. Η 25χρονη Mirela Colodzeischi, καταγόταν από τη Μολδαβία, ζούσε στην Ελλάδα και εργαζόταν ως μοντέλο. Την γνωρίζαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που την μακιγιάριζε κάθε Παρασκευή ο Γιάννης Μαρκετάκης για λογαρισμό γνωστής εταιρείας καλλυντικών.Δυστυχώς η Mirela έχασε τη ζωή της, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή της Σαρωνίδας και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε χθες μέσα από την εκπομπή της για την τραγική είδηση. Η κηδεία της έγινε χθες στις 15:30 στο κοιμητήριο του Βύρωνα.
newsit

Ανθρωποφάγος τον σκότωσε και μετά του έφαγε την συκωταριά!

Ένας 49χρονος άντρας στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών καταδικάστηκε την Τρίτη για τη δολοφονία ενός συνανθρώπου του. Σύμφωνα με το Knoxville News Sentinel, ο Herbert Mike Merritt βρέθηκε ένοχος για φόνο πρώτου βαθμού και θα περάσει 51 χρόνια στη φυλακή.Ο 49χρονος Merritt σκότωσε τον άντρα σε ένα μπαρ. Αρχικά τον πυροβόλησε έξι φορές, μετά τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια σαν άλλος Hannibal Lecter έφαγε τον πνεύμονά του.