Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ


Νέα τάξη πραγμάτων και τρόικα


Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), Αμερικανιστί New World Order, (N.W.O.), σκοπό έχει τη παγκόσμια κυριαρχία, δια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Η λέξη «Τρόικα» είναι Ρωσική και σημαίνει τριμερής.


Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα, που στοχεύουν στη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, μέσω τοπικών πολέμων, πείνας και χρεοκοπίας των κρατών, εμβολιασμού της ανθρωπότητας, άμβλωσης, αποστείρωσης, εγχειρίσεων, τη προώθηση τοξικών εμβολίων, φαρμάκων, πανδημιών, κ.λ.π.


Με τόσο πληθυσμό στο πλανήτη δεν μπορούν να επικρατήσουν. Γιαυτό σκέπτονται το Γ' παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, όπου θα επιζήσουν μόνο οι εκλεκτοί τους, σε πυρηνικά καταφύγια.

Εφαρμόζουν το ρητό, «Πολλοί οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί».

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει δώσει στα νοσοκομεία και κλινικές όλων των κρατών της Γης, οδηγίες δια της μεθόδου των πάσης μορφής ενέσεων, εμβολίων, εγχειρήσεων, να «ξεπαστρεύουν» τους βαριά πάσχοντες, ιδίως ηλικιωμένους. Ο πρώην υπουργός υγείας συχνά έλεγε τη φράση: «Δεν πεθαίνουν κιόλας…..»

 
Πας όστις προσέρχεται στα νοσοκομεία για ίαση, να γνωρίζει ότι πιθανόν να μη γυρίσει σπίτι του, εάν είναι προγραμμένος από τη Σιωνιστική παγκόσμια κυβέρνηση. «Πολλοί οι κλητοί, ολίγοι δε οι εκλεκτοί», λέγει το Ευαγγέλιο. Αυτό γίνεται με σκοπό την εξάλειψη και εξολόθρευση των αντιπάλων της Ν.Τ.Π., αλλά και ταυτόχρονα της μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.

Όποιος πολιτικός ηγέτης στο πλανήτη αντιτίθεται στη Ν.Τ.Π. τον δολοφονούν με καρκίνο.