Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»


Aγαπητοί μας φίλοι,

Απευθυνόμαστε σε εσάς, για άλλη μια φορά, ζητώντας τη συνδρομή σας στην καθημερινή και αδιάλειπτη προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χάρη στο χειροπιαστό έργο και τις δράσεις που υλοποιεί τα τελευταία 15 χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αμέριστη αγάπη του κόσμου. Ωστόσο, οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών σε όλη την Ελλάδα, καθιστούν επιβεβλημένη τη συνεχή υπενθύμισή τους, ώστε να αφυπνίζεται ο πολίτης και να του δίνεται ένας εύκολος τρόπος συμμετοχής στην ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού μας.

Για το σκοπό αυτό, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παιδιά μέλη του Οργανισμού μας από την Αθήνα και την περιφέρεια αλλά και εθελοντές γραφίστες και ζωγράφοι, με καλλιτεχνική διάθεση και έμπνευση, δημιούργησαν και μας χάρισαν σχέδια τα οποία θα αποτελούν τις Χριστουγεννιάτικες Κάρτες του Οργανισμού μας.

Κάθε κάρτα κι ένα χαμόγελο που τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσει χαρά τις καρδιές των μικρών μας φίλων! Αγοράζοντας Χριστουγεννιάτικες Κάρτες του Οργανισμού μας, σας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχετε κι εσείς στον καθημερινό αγώνα αντιμετώπισης των προβλημάτων των παιδιών.

Παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και ζητούν τη στοργή και τη ζεστασιά που έχουν στερηθεί. Γονείς που αγωνιούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί τους. Παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και χρειάζονται αίμα και άλλα που επιζητούν τη συνεχή υποστήριξη ανθρώπων του Οργανισμού μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.

Θα θέλαμε λοιπόν, στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας, να ζητήσουμε την έμπρακτη συμμετοχή σας. Για το λόγο αυτό, αποστέλλουμε ένα διαφημιστικό έντυπο με τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια που κοσμούν τις ευχετήριες κάρτες του Οργανισμού μας για τις φετινές γιορτές. Βασιζόμαστε κυριολεκτικά στην πεποίθηση ότι θα σταθείτε πλάι μας, γιατί πραγματικά σας χρειαζόμαστε ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Tι κάνουμε με τα πακέτα των χριστουγεννιάτικων καρτών που αγοράζετε: (τιμή αναφοράς 7,20 €/πακέτο)

Με 2 πακέτα καλύπτουμε την ημερήσια διατροφή ενός παιδιού
Με 20 πακέτα αγοράζουμε τα βιβλία εκμάθησης ξένης γλώσσας σε ένα παιδί
Με 100 πακέτα καλύπτουμε τα έξοδα φυσικοθεραπείας για ένα μήνα, για ένα παιδί
Με 200 πακέτα καλύπτουμε τα έξοδα θέρμανσης ενός Σπιτιού Φιλοξενίας όπου διαμένουν είκοσι παιδιά, για 1 μήνα
Οι κάρτες μας έχουν διαστάσεις 17Χ12εκ. (κλειστές), είναι εκτυπωμένες σε χαρτί velvet τριακοσίων γραμμαρίων (300 gr.) και διατίθενται με τις παρακάτω τιμές:

ΑΡΙΘΜΟΣ KΑΡΤΩΝ ΤΙΜΗ ΚΑΡΤΑΣ
(+φάκελος)
*
1-200 κάρτες 0,60 €
201-1.000 κάρτες 0,55 €
1.001- 4.000 κάρτες 0,50 €
4.001 και άνω 0,45 €

( * Aπαλλαγή από ΦΠΑ )
Κάθε πακέτο περιέχει 12 κάρτες (διαφορετικών σχεδίων) με αντίστοιχο αριθμό φακέλων. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ενός ή περισσοτέρων σχεδίων. (Οι κάρτες στο εσωτερικό τους είναι κενές, και διατίθενται ανοικτές σε περίπτωση που θέλετε να εκτυπώσετε τις δικές σας ευχές.)

Στα πλαίσια της ενίσχυσης των προσπαθειών του Συλλόγου μας να εξακολουθεί να χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά, η από μέρους σας υποστήριξη θα μας τιμούσε ιδιαίτερα και θα συνέβαλλε πολύ σημαντικά στην επιτυχία της.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία που δείχνετε για το έργο του Συλλόγου μας και είμαστε πρόθυμοι για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.

(Πληροφορίες: Ξενοστάθη Αγγελική, Μαρκοπούλου Γεωργία,
Αραχώβης 3 Πύργος, τηλ: 26210-81040, φαξ: 26210-24080).

Αναμένουμε την απάντησή σας, για να μπορέσουμε και με την δική σας συνεργασία να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Με εκτίμηση
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»