Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τη βίασε on camera!

Η υπόθεση έχει αφήσει άφωνη μια ολόκληρη χώρα. Παίκτης του Big Brother στη Βραζιλία κατηγορείται ότι βίασε συμπαίκτριά του, ενώ ήταν μεθυσμένη!
Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι όπου συμβιώνουν οι παίκτες του παιχνιδιού. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι παίκτες έκαναν πάρτι και το αλκοόλ έρρεε... άφθονο!


Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι τηλεθεατές είδαν σοκαρισμένοι τον 31 ετών Daniel Echaniz να ρίχνεται στην 23χρονη φοιτήτρια Monique Amin, ενώ εκείνη ήταν λιπόθυμη από το ποτό.
Η Amin και ο Echaniz στο σπίτι του Big Brother
Η Amin και ο Echaniz στο σπίτι του Big Brother

Οι κάμερες του παιχνιδιού «έπιασαν» τον Echaniz να ξαπλώνει στο κρεβάτι της συμπαίκτριάς του, την ώρα που εκείνη κοιμόταν και λίγο μετά φαίνεται να κάνει σεξ μαζί της. Στο βίντεο, καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης, η κοπέλα φαίνεται αναίσθητη και δεν κινείται.

Γιατί ο τάφος του Jim Morrison έχει Ελληνική επιγραφή;

Ο Τζέημς «Τζιμ» Ντάγκλας Μόρισον (James "Jim" Douglas Morrison) (8 Δεκεμβρίου 1943 - 3 Ιουλίου1971) ήταν ένας Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ποιητής. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Φλόριντα και ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός του δημοφιλούς αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος The Doors.
Θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές στην ιστορία της ροκ μουσικής. Έγραψε επίσης αρκετά βιβλία ποίησης, ένα μικρό ντοκιμαντέρ και δύο βίντεο κλιπ ("The Unknown Soldier" και "People are Strange").
Ο θάνατός του σε ηλικία 27 ετών στο Παρίσι της Γαλλίας κατέπληξε τους θαυμαστές του.
Οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες πέθανε και ο μυστικός ενταφιασμός του έγιναν αφορμή για.....ατελείωτες φήμες και παίζουν σημαντικό ρόλο στο μυστήριο που εξακολουθεί να τον περιβάλλει.

Γυναίκα έχασε δυο φορές την παρθενιά της γιατί έχει δυο κόλπους!

Πάντα αναρωτιόταν γιατί υπέφερε από φρικτούς πόνους και κράμπες κατά τη διάρκεια της εφηβείας της και η απάντηση ήρθε μόλις η κοπέλα έγινε 18 χρονών. Ο λόγος για την Hazel Jones, μια 27χρονη που όταν επισκέφθηκε το γυναικολόγο της εκείνος διαπίστωσε πως έχει δυο κόλπους.
Μιλώντας, μάλιστα, στην εκπομπή “This Morning”, η νεαρή ξανθιά αποκάλυψε πως έχει δυο ξεχωριστές μήτρες και δύο τραχήλους και γι' αυτό έχασε την παρθενιά της δύο φορές! “Μόλις έμαθα ότι έχω δύο κόλπους το είπα σε όλους. Δεν ντράπηκα ούτε για μια στιγμή για την ιδιαιτερότητα που έχω στο σώμα μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.