Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έχουν κάνει σεξ άνθρωποι στο φεγγάρι;

Έχουν κάνει σεξ άνθρωποι στο φεγγάρι;
Μπορεί τελικά να κρύβονται μεγαλύτερα μυστικά από αυτά που νομίζαμε.Η αλήθεια είναι πως άνθρωποι δεν έχουν κάνει σεξ στο φεγγάρι!
Ωστόσο, το 2002 τρεις ειδικευόμενοι στη ΝASA ανακάλυψαν και έκλεψαν πετρώματα από το φεγγάρι, τα οποία ήταν αποθηκευμένα σε ένα υποτιθέμενα ασφαλές μέρος στο Johnson Space Center lab στο Houston. Αυτά προσπάθησαν στη συνέχεια να πουλήσουν online αλλά με τη βοήθεια ενός Βέλγου συλλέκτη το FBI ακολούθησε τα ίχνη τους και τελικά τους συνέλαβε. Το πιο περίεργο σημείο της ιστορίας είναι ότι οι κλέφτες είχαν βάλει τις πέτρες πάνω σε ένα κρεβάτι όπου έκαναν αχαλίνωτο σεξ!
Αν και οι έρευνες έδειξαν πως ήταν μεθυσμένοι και απλά διασκέδαζαν και θεωρούσαν πως "θα ήταν τέλειο να κάνουν σεξ στο φεγγάρι", τα συγκεκριμένα πετρώματα εν τέλει αχρηστεύτηκαν με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον ωφέλιμα για την παγκόσμια ερευνητική κοινότητα.
queen

Σέρνει με άλογο το... δωμάτιό του και κάνει το γύρο της Ελλάδας!

Ο λόγος για έναν Ολλανδό που βρήκε...
αυτόν το πρωτότυπο τρόπο για να γυρίσει τη χώρα μας.
Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να γνωρίσει την ελληνική φύση. Με το άλογό του και το δωμάτιό του, κάνει ήρεμος το ταξίδι του, έχοντας στο πίσω μέρος την ελληνική και την ολλανδική σημαία.

24wro

Η λέξη της εβδομάδας:Tο Σάντουιτς

Γράφει ο Γιώργος Δαμιανός (24grammata.com)
Τι είναι το Σάντουιτς;
Μη βιαστείτε να απαντήσετε ότι πρόκειται, μόνο, για ένα είδος πρόχειρου φαγητού. Εδώ και αιώνες το Sandwich είναι μια πανέμορφη ιστορική πόλη στη ΝΑ Αγγλία (Κεντ) με πληθυσμό 6800 πολίτες. Ο τέταρτος κόμης του Σάντουιτς, ο Τζον Μόνταγκιου (1718-1792) είχε διατελέσει ως υπουργός Ναυτικών και έμεινε στην Ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος, που “επινόησε” και έδωσε το όνομα του στο συγκεκριμένο είδος φαγητού.

Ο Κόμης δεν έχει χρόνο για να φάει...

Μυτιλήνη:Συνελήφθη ...''δράκος''

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο λεγόμενος «δράκος» της Μυτιλήνης που τον τελευταίο καιρό συνήθιζε να επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει.Ο 50χρονος αναγνωρίστηκε από το τελευταίο θύμα του, μια 19χρονη, την οποία είχε ρίξει στο έδαφος και της είχε βγάλει τα ρούχα προσπαθώντας να τη βιάσει. Εκείνη, όμως, κατάφερε να αντισταθεί και ο σάτυρος είχε αρκεστεί μόνο σε άσεμνες χειρονομίες.Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν και άλλες απόπειρες που παραμένουν ανεξιχνίαστες.
 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/256511/sunelifthi-o-drakos-tis-mutilinis/