Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Οι σατανιστές της Παλλήνης - Όλο το χρονικό

Ήταν 28 Δεκεμβρίου του 1993 όταν έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειες των συγγενών της αγνοούμενης Θεοδώρας Συροπούλου αποκαλύφθηκε μία από τις πιο φρικιαστικές εγκληματικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά...
Μια ιστορία που άφησε άφωνο το Πανελλήνιο, αφού τότε οι περισσότεροι έμαθαν για τους σατανιστές, τις τελετές μύησης και τα φονικά. Δύο νέα αγόρια από την Παλλήνη τόλμησαν να ασχοληθούν με τον σατανισμό και η σχέση τους αυτή αποδείχθηκε ολέθρια. Δύο γυναίκες έγιναν θυσία στο βωμό του «Άρχοντα του σκότους» αφού έτσι πρόσταζαν τα βιβλία που μελετούσαν.


Το χρονικό της υπόθεσης...
Με πλήρη συνείδηση για το τι έκαναν, οι δύο παιδικοί φίλοι, Ασημάκης Κατσούλας 21 ετών και Εμμανουήλ Δημητροκάλης 19 ετών άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας να μυήσουν παράλληλα και άλλους συνομήλικούς τους. Μαζί με τους δύο συλληφθέντες που υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ο πρώτος και στο Στρατό Ξηράς ο δεύτερος, η αστυνομία συνέλαβε και τη φίλη του Α. Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία κατηγορείτο για συνέργεια στις πράξεις τους.