Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Άτακτη 50άρα ''ξετρελαίνει'' φοιτητές σε ιδιωτικό ...φροντιστήριο

Όργια sex με φοιτητές οργανώνει 50άρα στην Πάτρα. Το νέο διαδίδεται με ταχύτητα και παρέες φοιτητών περνάνε από το σπίτι της για μια γρήγορη.. επίσκεψη. Μετά τις βίζιτες με φοιτήτριες σε γνωστό τσοντο-site, νέο ροζ σκάνδαλο διαδίδεται από στόμα σε στόμα μεταξύ γνωστών και φίλων στην Πάτρα. Πρόκειται για μια 50άρα γυναίκα από το νομό Ηλείας που την «βρίσκει» με φοιτητές και έχει μετατρέψει το διαμέρισμα της σε ιδιωτικό φροντιστήριο του sex.

100χρονος πατέρας στα ”μαχαίρια” με τον 80χρονο γιο του για μια γυναίκα

Αυτό που αντίκρισαν στα μάτια τους στο Ηράκλειο Κρήτης δεν πίστευαν ότι ήταν πραγματικότητα. Ένας 100χρονος μαζί με τον γιο του 80 χρονών «έτρεχαν» στα δικαστήρια για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας.Ο καυγάς μεταξύ τους ήταν τέτοιος που έπρεπε να μεσολαβήσουν οι συγγενείς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Η ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, όταν ο 80χρονος γιος πήρε μία κοπέλα από την Βουλγαρία για να βοηθήσει την κατάκοιτη μητέρα του. Η κοπέλα εγκαταστάθηκε στο σπίτι τους και από την πρώτη κιόλας μέρα έφερε τα πάνω- κάτω στην οικογένεια.

O Σπαρτιάτης που νίκησε την τύφλωση

Τον τελευταίο καιρό κάνει εργασίες στο σπίτι του στο Γκλεν Μπέρνι του Μέριλαντ. Για την ακρίβεια, ο Σπαρτιάτης στην καταγωγή 72χρονος Ηλίας Κωνσταντόπουλος έχει βαλθεί μεταξύ άλλων, αφού είναι πραγματικά αεικίνητος, να φτιάξει τη στέγη της οικίας του. Φορά ρούχα εργασίας, κρατά τα εργαλεία του και καρφώνει και σκαρφαλώνει με περισσή άνεση. Θα μου πείτε, τι το περίεργο σε όλα αυτά, αφού πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να είναι δραστήριοι και με το παραπάνω στην ηλικία του ήρωά μας. Θα σας απαντήσω ότι το περίεργο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός ως πριν από δύο χρόνια ήταν σχεδόν τυφλός! Σήμερα αποτελεί μέλος ενός πολύ κλειστού κλαμπ – αριθμεί μόλις 30 μέλη παγκοσμίως – ασθενών με μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια στους οποίους έχει τοποθετηθεί ένα «βιονικό μάτι» με το όνομα του μυθικού γίγαντα Αργου που με τα 100 μάτια του έβλεπε τα πάντα.

Βλαντ Ντρακούλ - η αληθινή ιστορία του μεγαλύτερου Τουρκοφάγου των αιώνων


Ο Ορχάν Μπερεκέτ, κοίταζε δεξιά και αριστερά για να μπορέσει να διακρίνει κάποια κίνηση ανάμεσα στα δέντρα. Ο ήχος από τις οπλές των αλόγων στο χώμα ακουγόταν απόκοσμα δυνατός. Ο ήλιος σχεδόν είχε βασιλέψει, και εκείνος μαζί με άλλους 30 έφιππους Δελήδες διέσχιζαν με κάθε προφύλαξη, το πυκνόφυτο σκοτεινό δάσος στους πρόποδες των τρανσυλβανικών Άλπεων... Μια απόκοσμη ομίχλη έκανε την εμφάνιση της στο δάσος. Ευτυχώς τα σύννεφα δεν ήταν πολλά και σε λίγο το ολόγιομο φεγγάρι θα τους επέτρεπε να βλέπουν καλά. Ο Ορχάν είχε ένα άσχημο προαίσθημα από την ώρα που ο Καιμακάμης διοικητής του,τους έστειλε να ανιχνεύσουν το δάσος και το ποτάμι Arges που το διασχίζει. Έπρεπε να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να κοιτάξουν για άνδρες της εμπροσθοφυλακής του εχθρού.

Θρίλερ στη Κύπρο με τους τάφους καταδρομέων του 1974


Άρχισαν αργά το απόγευμα οι εκταφές των καταδρομέων του 1974, οι οποίοι είναι θαμμένοι στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλατζιά.Oι εκταφές έγιναν για να διαφανεί το ακριβές σημείο ταφής του καταδρομέα Ιωσήφ Συμκάση, η υπόθεση του οποίου, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους συγγενείς του αλλά και σε όλους τους πεσόντες καταδρομείς  που συμμετείχαν στο πραξικόπημα το 1974 και βρίσκονται θαμμένοι εκεί.

Η οικογένεια του Συμκάση εξασφάλισε διάταγμα δικαστηρίου για εκταφή και επαναταφή σε συγκεκριμένο κοιμητήριο από τη θρησκευτική ομάδα των Μαρωνιτών. Η εκταφή έγινε με τη βοήθεια μελών Κυπρίων επιστημόνων με εμπειρίες σε θέματα εκταφών και ανοίχτηκαν συνολικά τρείς τάφοι ένας αριστερά και ένα δεξιά του τάφου που έφερε το όνομα του Συμκάση. Οπως διαπιστώθηκε κάτω από τον τάφο που έφερε το όνομα Συμκάση ηταν θαμένος αλλος καταδρομέας του οποίου η ταυτότητα μετά από εξετάσεις DNA έχει διαπιστωθεί και έχει ενημερωθεί η οικογένειά του.Οι εκταφές θα ξαναρχίσουν και ολοκληρωθούν τη Δευτέρα ενώ θα ακολουθήσουν επιστημονικες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των οστών. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο χώρο παρευρίσκονταν και συγκενείς άλλων καταδρομέων ποπυ συμμετείχαν στο πραξικόπημα.