Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Τόλης Βοσκόπουλος: «Με αγαπήσατε ξαφνικά;»

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά τη δικαστική διαμάχη για τις οικονομικές οφειλές του στο Δημόσιο, αλλά και τις φήμες που ήθελαν τον γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου να περνά κρίση, έκανε ο Τόλης Βοσκόπουλος το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 71χρονος τραγουδιστής διασκέδασε, χωρίς τη σύζυγό του, στο νυχτερινό χώρο S Club @ Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Κατά την έξοδό του, τον συνάντησε η κάμερα του STAR, αν και στις απαντήσεις του ήταν φειδωλός. Ο ίδιος, που ετοιμάζεται για τις νυχτερινές του εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο, δήλωσε πως δεν του έχει λείψει η Αθήνα, ο κόσμος και η νυχτερινή ζωή: «Γιατί να μου λείψει; Εγώ εδώ ήμουν πάντα κι εδώ είμαι. Κι εδώ θα είμαι» ανέφερε. Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο και αν εκείνος θα του μάθει πολλά πάνω στο τραγούδι, είπε: «Τι να πω για τον Αντώνη; Δεν τον ξέρετε; Δεν χρειάζεται τίποτα να του μάθω, αυτός ξέρει πολλά».

Εξαφανισμένο είδος ανθρώπων «ζει» στη Σιβηρία

Εντοπίστηκαν στην Ανατολική Ασία άνθρωποι που έχουν DNA των Ντενίσοβαν

Σουηδοί ερευνητές εντόπισαν σε κατοίκους περιοχών της Σιβηρίας γονιδιακά ίχνη ενός μυστηριώδους είδους ανθρώπου που ζούσε πριν από 30 χιλιάδες χρόνια.Ευρήματα της παρουσίας αυτών των ανθρώπων ανακαλύφθηκαν πριν από έναν χρόνο γύρω από το σπήλαιο Ντενίσοβαν στα όρη Αλτάι στα βάθη της Ανατολικής Ρωσίας και έτσι το είδος έλαβε την ονομασία του σπηλαίου. Η ανακάλυψη είναι σημαντική αφού θα βοηθήσει τους ειδικούς να μάθουν περισσότερα για αυτό το είδος ανθρώπων.
Το υβριδικό DNA