Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό "κυνηγάνε" την Ελλάδα...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!! 

ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ... 

Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό "κυνηγάνε" την Ελλάδα...

ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ για την κατοχή του.

Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.
Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες. Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό.

ΣΟΚ: Εκτέλεσε το θείο του παραδίδοντάς τον σε 120 πεινασμένα σκυλιά!

Φρίκη προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες εκτέλεσης του 67χρονου Γιανγκ Σιονγκ Τάεκ από τον ανιψιό του και ηγέτη του βορειοκορεατικού καθεστώτος Κιμ Γιονγκ Ουν. Επικαλούμενη ρεπορτάζ της κινέζικης εφημερίδας Wen Wei Po, η Daily
Mail, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο 67χρονος θείος του βορειοκορεάτη ηγέτη πετάχθηκε γυμνός μαζί με άλλους πέντε συνεργάτες του σε ένα κλουβί με 120, νηστικά επί τρεις ημέρες, κυνηγόσκυλα.