Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Tα 10 πιο τρελά επιδόματα του δημοσίου

Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του...

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος και όλους μας, για δεκαετίες.

10 - Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 ατομα

09 - Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 ατομα

Κάμερα καταγράφει ληστεία με τον δράστη να ψεκάζει και να χτυπάει με βαριοπούλα τον καταστηματάρχη

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει αυτό το απίστευτο περιστατικό


Πελάτης μπαίνει στο μαγαζί για να πάρει τσιγάρα και στην συνέχεια ψεκάζει τον μαγαζάτορα .....και βγάζει βαριοπούλα και αρχίζει να τον χτυπάει.
Μετά πέφτει αναίσθητος.... Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Ντετέκτιβ από μονάδα ανθρωποκτονίας του Μαϊάμι ερευνούν 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Καλόγριες ''μαϊμούδες'' εμφανίστηκαν στη Μακεδονία

Η αστυνομία συνέλαβε 3 γυναίκες στο Κιλκίς και προσπαθεί να εντοπίσει 2, στη Φλώρινα

Στο Χέρσο Κιλκίς, συνελήφθησαν 3 γυναίκες, ηλικίας 23, 40 και 48 ετών. Όπως διαπιστώθηκε, προσποιούμενες μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης προσπάθησαν να εξαπατήσουν και να πωλήσουν εκκλησιαστικά είδη σε μία 32χρονη. Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για «Αντιποίηση Στολής» και «Απόπειρα απάτης», ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Στο Αμύνταιο Φλώρινας τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν δύο γυναίκες, 35 και 40 ετών. Οι γυναίκες πλησίασαν μια 74χρονη στην είσοδο του σπιτιού της και προφασιζόμενες ότι είναι υπάλληλοι του δήμου Αμυνταίου, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ για την αγορά παραβόλου, ισχυριζόμενες ψευδώς ότι με αυτόν τον τρόπο θα της εξασφάλιζαν επίδομα 3.000€.

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ευρυτανία

Σημαντική επιδείνωση του καρού παρουσιάστηκε από χθες το πρωί  με πολύ κρύο,παγωνιές,σφοδρούς ανέμους και χιονοπτώσεις στα περισσότερα χωριά του νομού Ευρυτανίας.
Χωρίς να διαψευστούν οι μετεωρολογικές εκτιμήσεις για κακοκαιρία απο χθές χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν στο -7 πλήττουν περιοχές στην δυτική Ευρυτανία με το θερμόμετρο την ημέρα να έχει κολλήσει στους -1 εως 0 βαθμούς.
Σύμφωνα με νέες προβλέψεις το ξαφνικό κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί έως και το τέλος της εβδομάδας και μάλιστα με πυκνές χιονοπτώσεις και στα πιο πεδινά.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας  Ευρυτανίας όπως και του κάθε δήμου ξεχωριστά είναι στους δρόμους με τα μηχανήματα να ρίχνουν αλάτι και να καθαρίζουν τους  δρόμους.