Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι Ψαράδες των Ιών,της Ελευθεροχαφιεδοτυπίας

Tώρα εναντίον και του
Μίκη Θεοδωράκη!!!
Γράφει η:Αλεξάνδρα-Μαρία Τράγκα
Και ενώ η Ελλάδα καίγεται ο έγκριτος αριστεριστής Κουλογλου αφου Δεν μπορεί να τα χώσει στις τράπεζες διότι τον χρηματοδοτούν, ούτε στους μεγαλοεργολάβους .......

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και ζητάμε να μάθουμε ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ:
Στενοχωρήθηκε , που ένα κείμενο του Δημήτρη Ψαρρά, δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί σαν Ιός και το αναμεταδίδει στη σελίδα του

@θέλει η που........ να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει@

Και τι λέει;

Χλευάζει τον Μικη Θεοδωράκη και τον κατηγορεί για ακροδεξιές τάσεις και αντισημιτισμό (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ; ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ)
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

"...Δεν είχαμε απαίτηση από τον Μίκη Θεοδωράκη να παίζει στα δάχτυλα το διαδίκτυο..."
Ο κύριος Δημήτρης Ψαρράς που ξέρει όληηηη τη ...νομοθεσια του ιντερνετ... ακόμα να εξηγήσει στους εκατοντάδες ανώνυμους και επώνυμους bloggers, πως κατόπιν εντολής που παραδέχεται και ο ίδιος, αίρει την ανωνυμία ενός πολίτη, ταυτοποιώντας ένα ανώνυμο blog, αυθαίρετα και κατά παράβαση κάθε Εσωτερικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, με συγκεκριμένη δικαστή, την κα Μαριάνθη Παγουτέλη, χωρίς το blog να έχει καν κατηγορηθεί ότι έχει διαπράξει κακούργημα που επιτρέπει την άρση του απορρήτου του και εμπλέκει στη μέση και προσωπικές αντιδικίες της δικαστή με τη δικηγόρο της Εφημερίδας του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και δίκη (της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας με τον Πλεύρη) που είναι και ο ίδιος ο κ. Ψαρράς, μάρτυρας,,,,… Οποίααα αμεροληψία και αντικειμενικότηταααα!!!..,

ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ
και τώρα επιδίδεται σε κυνήγι χλευασμού ενός ογκόλιθου του πνεύματος και της τέχνης, που στα 85 του τόλμησε να αντισταθεί στην παγκοσμιοποίηση των διεθνών κερδοσκόπων και τοκογλύφων που κατέλαβαν την Ελλάδα και έφεραν ξανά τη Γερμανική Κατοχή!

Η σελίδα εδώ αναρωτιέται
Αυτοί οι εραστές της «εξέγερσης» γιατί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους μπροστά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία του Ισραήλ και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων;

Το ερώτημα είναι ρητορικό, γιατί όλοι γνωρίζουμε τους ακατάλυτους «δεσμούς» των «Ιών» με το κράτος του σιωνισμού ...;

Και ένας σχολιαστής στην ανάρτηση του TVXS λέει:
Υποβλήθηκε από κ.κ. στις 12. Φεβρουάριος 2011 - 14:25
"Εσείς κύριε Ψαρρά να ασχοληθείτε καλύτερα με την δική σας την τιμή, την υπόληψη και τις παρέες σας, μια και επί εικοσαετίας αρθρογραφούσατε σε περίοπτη θέση στη μεγαλύτερη και πιο ύπουλη – λόγω του δήθεν αριστερού προφίλ της, στο σχηματισμό του οποίου είχατε κύρια συμβολή – Πασοκοφυλλάδα, που επί δεκαετίες λιβάνιζε αναφανδόν το θεάρεστο έργο του αρχιερέα της διαπλοκής, του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και της μπίζνας των Ολυμπιακών, Σημίτη, τα εξοπλιστικά πακέτα με τις ανάλογες μίζες του μεγάλου Άκη, τον Γιωργάκη Παπανδρέου που στήριξε με τα χίλια σε όλες του τις εκλογικές αναμετρήσεις, και όλη την Πασοκοαλητεία που μας ξεπουλάει αυτή τη στιγμή.

Να είστε λοιπόν το ίδιο σχολαστικός με τον εαυτό σας, όσο για το ποιος είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, τι συμβολίζει και τι εκπροσωπεί, είναι γραμμένο στις μνήμες μας, στις ιστορίες που διηγούνται οι γονείς και οι παππούδες μας για την κατοχή, την αντίσταση, τον εμφύλιο, τις εξορίες και τις φυλακές, τους Λαμπράκηδες, τη χούντα, το Πολυτεχνείο, την ελληνική δημοκρατία".

ΥΓ. Ο Μικης είχε δηλώσει

«Για όλους αυτούς που ψήφισαν αυτό τον μεσαιωνικό νόμο προτείνω να στηθεί στο κέντρο της Πλατείας Συντάγματος μια μαρμάρινη πυραμίδα με όλα τα ονοματεπώνυμά τους γραμμένα με μαύρα γράμματα και να ονομαστεί ‘Στήλη της Ντροπής’»

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΩΝ "ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ" ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ

By:kontiloforos

10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


Posted by:UDemand

1) Δώσε αγάπη και φροντίδα στο παιδί σου με συνέπεια και σταθερότητα. Η αγάπη είναι ουσιώδης για την ανάπτυξη του παιδιού, όπως είναι η τροφή για το σώμα του.

2) Δώσε στο παιδί σου, όσο μπορείς περισσότερο από το χρόνο σου. Αξίζει πιο πολύ να μιλάς, να παίζεις και να διαβάζεις στο παιδί σου παρά να ασχολείσαι συνέχεια με την τάξη και την καθαριότητα του σπιτιού.

3) Φρόντισε να έχει το παιδί σου νέες εμπειρίες από τη στιγμή της γέννησης του. Οι εμπειρίες αυτές το πλουτίζουν και το βοηθούν να αναπτυχθεί φυσιολογικά.

4) Ενθάρρυνε το παιδί σου να παίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Το παιχνίδι είναι σημαντικό είτε το παιδί παίζει μόνο του, είτε όταν αργότερα παίζει με άλλα παιδιά. Το παιχνίδι είναι σημαντικό, γιατί μέσα απ’ αυτό, το παιδί ανακαλύπτει, μιμείται, κατασκευάζει, υποκρίνεται, δημιουργεί.

5)Ενθάρρυνε το παιδί σου περισσότερο για την προσπάθεια που κάνει παρά για την επιτυχία.

6) Φρόντισε … να δώσεις υπευθυνότητες στο παιδί σου. Οι δεξιότητες και οι ικανότητες του παιδιού μπορούν νο αναπτυχθούν με την εμπειρία και το βοηθούν να αναπτύξει σιγά-σιγά περισσότερη ανεξαρτησία.

7) Θυμήσου ότι κάθε παιδί έχει τη δική του μοναδικότητα και είναι διαφορετικό από το άλλο. Πρέπει επομένως η συμπεριφορά μας να είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του κάθε παιδιού.

Όταν κριτικάρεις και επιπλήττεις το παιδί σου, φρόντησε να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να ταιριάζει στο χαρακτήρα του και τις τυχόν ιδιορρυθμίες του.

9) Ποτέ μην απειλείς το παιδί σου ότι θα πάψεις να το αγαπάς και ότι θα το διώξεις από το σπίτι. Μπορεί να είναι σωστό να απορρίπτεις τη συμπεριφορά του, αλλά ποτέ το ίδιο το παιδί.

10) Μην περιμένεις ότι το παιδί σου θα δείξει εύκολα ευγνωμοσύνη. Το παιδί δεν σου ζήτησε να το φέρεις στον κόσμο, η επιλογή είναι δική σου.

Οι Τούρκοι προωθούν αυτόνομο κρατίδιο στη Δυτική Θράκη - Έχουν φτιάξει και σημαία

Το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης αφουγκράζεται με ανησυχητική προσοχή τα σχέδια που προωθούν οι Τούρκοι. Την ίδρυση αυτόνομου κρατιδίου στη Δυτική Θράκη φαίνεται πως προωθούν οι Τούρκοι, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, καθώς με τη βοήθεια αμερικανών διπλωματών από τη Θεσσαλονίκη, οι μειονοτικοί της περιοχής ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημα αίτημα για τη δημιουργία κρατιδίου εντός των... ελληνικών συνόρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας η επωνυμία του κρατιδίου αυτού θα είναι “Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης” και μάλιστα ετοιμάζονται να σηκώσουν και σημαία η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι μάλιστα κοινό μυστικό ότι στη Θράκη ομάδες μουσουλμάνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι κυκλοφορούν στους δρόμους και κάνουν πορείες φορώντας μπλούζες με την παραπάνω σημαία του κρατιδίου που οι ίδιοι οραματίζονται. Σε όλα αυτά τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στη Θράκη έρχεται να προστεθεί και το καθόλου τυχαίο γεγονός ότι το Google Earth είχε εμφανίσει χάρτη με τη λεγόμενη "Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης". Μάλιστα και παλιότερα το 2006 το Google Earth είχε χωρίσει την Κομοτηνή σε ελληνική με τα αντίστοιχα χρώματα και σε τουρκική με το χρώμα κόκκινο.
Ενημέρωση με άποψη