Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια νεαρής που «έσβησε» σε τροχαίο

Η τελευταία πράξη του δράματος του θανατηφόρου τροχαίου, που συγκλόνισε την Λαμία και στοίχισε τη ζωή σε δύο παιδιά, θα παιχτεί σήμερα στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου θα στηθεί γέφυρα ζωής με το Αννόβερο της Γερμανίας την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη....

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Χρύσα από την πρώτη στιγμή έδινε άνιση μάχη αφού οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν τόσο βαριές που δεν άφηναν πολλά περιθώρια για να ελπίζει κανείς έστω και σε θαύμα.
Όταν πλέον διαπιστώθηκε, ότι η 21χρονη Χρύσα ήταν εγκεφαλικά νεκρή, οι γονείς ρωτήθηκαν αν συναινούν στο να γίνει δωρεά των οργάνων της.

Βγήκε ζωντανή από τον τάφο της

Η 27χρονη Μικελίνα Λεβαντόφσκα, αφού δέχθηκε επίθεση με όπλο tazer από τον 25χρονο σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, μεταφέρθηκε από τον ίδιο και έναν ακόμη φίλο του σε δάσος στην περιοχή Leeds, όπου την έθαψαν ζωντανή μέσα σε ένα κουτί, που τοποθέτησαν σε ρηχό αυτοσχέδιο τάφο.Εκείνη όμως δραπέτευσε και διασώθηκε από διερχόμενο οδηγό, που την είδε να τρέχει.
Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο και σήμερα έχει αρχίσει η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου.