Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

''ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ'' - ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ:Μήνυμα του υπ. περιφ/κού Συμβούλου,Θόδωρου Σταυριανόπουλου

«Θεωρώ ότι στην ζωή σας κάποιες στιγμές αισθανθήκατε την ανάγκη στήριξης από κάποιους ανθρώπους που πιστέψατε ότι μπορούσαν να σας την προσφέρουν.
Κάποιοι από αυτούς το έπραξαν. Κάποιοι άλλοι όχι. Η ζωή προς στιγμήν μπορεί να έκανε στάση. Το ταξίδι όμως της ζωής συνεχίστηκε.
Αναπολώντας το παρελθόν μας, γυρνώντας το χρόνο πίσω δημιουργείται μια παλίρροια συναισθημάτων που μας δίνει κουράγιο και συνεχίζουμε.Όλοι μας ζούμε το παρόν μέσα από το παρελθόν. Αυτή η σχέση προσδιορίζει το αύριο».
Φίλες και φίλοι
Η φύση πολύ απλόχερα προίκισε τον τόπο μας με καταπληκτική φυσική ομορφιά. Συνδυάζει βουνό, θάλασσα, πολιτισμό. Όλα αυτά δημιουργούν τις προϋποθέσεις της ανθρώπινης και της πολλά τουριστικά υποσχόμενης περιοχής.
Ζω σε αυτόν το τόπο και ως ενεργός πολίτης καθημερινά αντιμετωπίζω τις αγωνίες και τους προβληματισμούς αυτής της κοινωνίας. Πολλές φορές με κουράζουν και με κάνουν να αγανακτώ πράγματα τα οποία αν και απλά δεν συμβαίνουν. Πολλές φορές η αγανάκτησή μου για αυτά που συμβαίνουν με οδηγεί στη δημοσιοποίηση ενστάσεων και προβληματισμών.
Φίλες και φίλοι
Στη ζωή μου πορεύομαι με ένα βηματισμό αξιοπρεπή, με ένα βηματισμό που εφάπτεται με την κοινωνία αξιοκρατικά. Πάντα η άποψή μου είναι ξεκάθαρη και ευδιάκριτη αψηφώντας το οποιοδήποτε πολιτικό κόστος. Ποτέ δεν φοβήθηκα και δεν θα φοβηθώ να εκθέσω δημόσια την άποψή μου σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό γίγνεσθαι.
Με ήθος και αγωνιστικότητα χωρίς συμβιβασμούς και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις θα αγωνιστώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας.
Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αισιοδοξώ ότι δεν θα γίνουν με τη λογική των συμβιβασμών και ότι δεν θα αποτελέσουν μόνο απλή καταγραφή ψήφων.
Ευτυχώς που η ζωή μας είναι γεμάτη χρώματα. Ελπίζω ότι αυτήν τη φορά θα λάμψουν τα χρώματα και δεν θα μπούμε στη λογική του άσπρο-μαύρο.
Η εκλογική αναμέτρηση πρέπει να προσλάβει ποιοτικά χαρακτηριστικά και να αποστάξει την προοπτική κάνοντάς την, πιο διαυγή και ουσιαστική.
Αισιοδοξώ ότι μαζί μας θα συστρατευθούν όλοι αυτοί που απαιτούνται για να μας δώσουν τη δυναμική νίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Για το καλό της Μεσσηνίας και της περιφέρειας Πελοποννήσου γενικότερα χρήσιμο είναι ο ψηφοφόρος να ασχοληθεί και ενημερωθεί περισσότερο για τους υποψηφίους και με σωστά αντανακλαστικά να επιλέξει από τους καλούς τους καταλληλότερους.
Με εκτίμηση ζητώ την ψήφο σας.
Θόδωρος Σταυριανόπουλος
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος


Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1958 στη Βαλύρα-Μεσσηνίας και σήμερα ζω στην Καλαμάτα. Το 1982 αποφοίτησα από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Είμαι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Γεωργία Μαγκλάρα από το Διαβολίτσι με την οποία έχω αποκτήσει δυο κόρες την Σάφη 21 ετών 4-ετή φοιτήτρια- δασκάλα και την Χαρά 17 χρονών 1-ετή φοιτήτρια -πολιτικό μηχανικό.
Ιδρυτής-Ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «ΤΟΜΗ» Αθήνα 1984 -1993.Αναπληρωτής υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαβρύτων 1996-1998. Σήμερα Διευθυντής του Λυκείου Μελιγαλά.
Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιθώμης εκλεγμένος 2 φορές. Πρόεδρος αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας επί σειρά ετών. Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καλαμάτας.
Υπεύθυνος Οργανωτικού , Τομέα Παιδείας και Δικτύου περιβάλλοντος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας.
Πρόεδρος, της Δημοτικής επιτροπής Πολιτιστικής & Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιθώμης, του συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, του πολιτιστικού συλλόγου Βαλύρας «ΘΑΜΥΡΙΣ», του συλλόγου Βαλυραίων Αθήνας «Αγία Τριάδα».
Έχω διατελέσει μέλος των Δ.Σ. του παραρτήματος ΚΕΠΕΨΟ Καλαμάτας, της επιτροπής παιδείας Δήμου Καλαμάτας, Δήμου Ιθώμης, Ν.Α. Μεσσηνίας, οικολογικών και εθελοντικών οργανώσεων. Έχω διατελέσει επί σειρά ετών υπεύθυνος σύνταξης της εφημερίδας « ΒΑΛΥΡΑ».
Έλαβα μέρος ως σύνεδρος στο 13ο και 14ο συνέδριο της ΟΛΜΕ και στο 8ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Έχω εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Κλειστές πόρτες…ανοιχτά παράθυρα» και έχω δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα.
Έχω συνεργασθεί με το Ενεργειακό Κέντρο Πελοποννήσου και το Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου