Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

“Φως - Rockin’ Zoe” Παρουσίαση του νέου CD της Ζωής Τηγανούρια σε στίχους Ευανθίας Μάγνη

Πολυχώρος "Αλεξάνδρεια" Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 21:30 Κυκλοφόρησε από τη Zoe Music το όγδοο (8) προσωπικό άλμπουμ της Ζωής Τηγανούρια με τίτλο “Φως - Rockin’ Zoe”, που προέκυψε μέσα από την φιλία με την γνωστή συγγραφέα Ευανθία Μάγνη. 
Όλοι οι στίχοι του CD δένονται μεταξύ τους και αποτελούν μια ενιαία ιστορία στο κείμενο με τίτλο “Ποιος είσαι” της Ευανθίας, που θα συνοδεύει το CD (προπομπός του καινούριου της βιβλίου). 
Το CD περιέχει δεκατρία (13) τραγούδια με σύγχρονο ήχο, όπου η Ζωή Τηγανούρια συνδυάζει ενορχηστρωτικά Rock διαθέσεις με Tango, Κέλτικα & Ανατολίτικα ηχοχρώματα, και τα ερμηνεύει με το μοναδικό της τρόπο στο ακορντεόν. Special Guest στη παραγωγή ο Κώστας Μακεδόνας σε δύο τραγούδια (“Άδικη μέρα” & “Λεϊλά” - το μοναδικό τραγούδι με Ανατολίτικο ήχο), και η Αρετή Κετιμέ σε ένα τραγούδι ντουέτο με τη ‘Ασπα (“Κόρη Γλυκιά” σε στίχους του Κωνσταντίνου Ρωμανίδη). 

Βασική προσκεκλημένη στη παραγωγή αυτή είναι η Άσπα Θεοφίλου, η οποία ερμηνεύει το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι με τίτλο “Φως”, μια υπέροχη μπαλάντα που "βάφτισε" και το CD. 
Επίσης συμμετέχουν: ο Νικόλας Αδέσποτος με τρία τραγούδια - ένα από αυτά (“Αυτός ο τόπος”) το μοναδικό τραγούδι που δεν έχει ερωτικό στίχο, αλλά μιλάει για την Ελλάδα της εποχής μας - και ο Γιάννης Μωραΐτης στο “Μια Φωτιά” ντουέτο με τη Άσπα. Τέλος, στο ίδιο CD υπάρχει και ένα τραγούδι με τίτλο “And then… (I saw the moon inside your eyes)” σε στίχους και μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου στη δισκογραφία Στέλιου Γενεράλη. 
Η παρουσίαση του CD θα γίνει στον Πολυχώρο "Αλεξάνδρεια" (Σπάρτης 14, πλ. Αμερικής) την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 21:30. 
Τη βραδιά θα πλαισιώσουν: Κώστας Μακεδόνας Αρετή Κετιμέ Άσπα Θεοφίλου Νικόλας Αδέσποτος Γιάννης Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης Άρης Μάρκου Μαρία Μισιρλή και οι τέσσερις μουσικοί: Ηλίας Αργυρόπουλος στο πιάνο, Κώστας Κωνσταντίνου στην κιθάρα, Γιώργος Ρούλος στο κόντρα-μπάσο & Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα/κρουστά. 
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς η γνωστή μουσικοσυνθέτις θα παρουσιάσει την παράσταση “Zoe’s Code” Live με Τango, Balkan και Μικρασιάτικα ακούσματα. Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό Parking με ειδική τιμή έναντι του Πολυχώρου Τηλ. Κρατήσεων: 210-8673655 

The Official Website of Zoe Tiganouria: http://www.zoe-music.net/ YouTube Link: "Φως - Rockin' Zoe" album by ZOEBESTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου