Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Βρήκαν το οχυρό του Χίτλερ στην Ανταρκτική

Φήμες και συνομωσιολόγοι ήθελαν τους Ναζί και τον Χίτλερ να έχουν χτίσει ένα μυστικό οχυρό στην Ανταρκτική
Μήπως είχαν δίκιο; Ρώσοι ερευνητές κάνοντας γεωτρήσεις στην λίμνη Βόστοκ, στην Ανταρκτική, φαίνεται πως ανακάλυψαν ένα οχυρό των Ναζί, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας.

«Θεωρείται ότι προς το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί «μετακόμισαν» στο Νότιο Πόλο όπου και ξεκίνησαν την κατασκευή μιας βάσης στη λίμνη Βοστόκ,» αναφέρει το RIA Novosti. Το πρακτορείο επικαλείται τις αναφορές του Γερμανού ναυάρχου Καρλ Ντόντιζ το 1943, ο οποίος έγραφε ότι «ο υποβρύχιος στόλο της Γερμανίας είναι υπερήφανος που δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ στην άλλη άκρη του κόσμου», στην Ανταρκτική.
Σύμφωνα με τα γερμανικά ναυτικά αρχεία, μήνες αφότου οι Ναζί παραδόθηκαν στους Συμμάχους, τον Απρίλιο του 1945, ένα υποβρύχιο τύπου U-530 έφτασε στο Νότιο Πόλο από το λιμάνι του Κιέλου. Το πλήρωμα φημολογείται ότι κατασκεύασε μια «σπηλιά πάγου» όπου τοποθετήθηκαν πολλά κειμήλια του Τρίτου Ράιχ συμπεριλαμβανομένων των μυστικών αρχείων του Χίτλερ. Αργότερα, σύμφωνα με άλλες θεωρείες, ένα ακόμη υποβρύχιο τύπου U-977, μετέφερε εκεί τα απομεινάρια του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν, ώστε να κλωνοποιηθούν και στη συνέχεια πήγε στην Αργεντινή, όπου παραδόθηκε το πλήρωμα.
Εάν δεν γίνουν έρευνες, τότε οι θεωρείες παραμένουν θεωρείες και οι συγγραφείς βιβλίων συνομωσίας πλούσιοι!
prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου