Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Στο εδώλιο γιατί πετούσαν αυγά... στους γείτονες

Για διαφορές και φασαρίες μεταξύ γειτόνων, έχουμε ξανακούσει, αλλά για πέταγμα... λαχανικών και αυγών σε σπίτια γειτόνων, είναι η... πρώτη φορά. Και ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι μία τέτοια υπόθεση απασχόλησε πρόσφατα τα δικαστήρια της Πάτρας!Και αυτό, όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", διότι τα «θύματα» αυτής της ενέργειας ενός γείτονα δεν άντεξαν άλλο και μετά από αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις αποφάσισαν τελικά να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, μπας και συνετιστεί ο γείτονάς τους. Ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του, έχει κάνει το σπίτι των γειτόνων του να βρίσκεται στο... κακό του χάλι από τις ντομάτες και τα αυγά που έχει πετάξει! Η συγκεκριμένη διαμάχη εξετάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας την προηγούμενη Τετάρτη και εντός ενός μηνός περίπου αναμένεται και η δικαστική απόφαση.
Οι μηνυτές υποστηρίζουν ότι το... κακό ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν για πρώτη φορά ήρθαν αντιμέτωποι με το θέαμα του... κόκκινου σπιτιού τους, όπως τουλάχιστον είχε γίνει από τις ντομάτες που είχε πετάξει άγνωστος. Βγαίνοντας από την πόρτα είδαν τα κουφώματα να είναι γεμάτα... σάλτσα, ενώ το ίδιο συνέβαινε και σε όλα τα παραθυρόφυλλα και τους τοίχους. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβαινε και το μόνο που τους έμενε να κάνουν ήταν να... καθαρίσουν όλα τα σημεία - στόχους του αγνώστου. Από εκείνη τη μέρα, όμως, παραφύλαγαν για να εντοπίσουν το δράστη. Μετά από λίγες ημέρες, πάλι τα ίδια! Μόνο που εκείνη τη φορά κατάφεραν να διακρίνουν τη φιγούρα του γείτονά τους, ο οποίος κρυβόταν πίσω από τα δενδράκια της αυλής του δικού του σπιτιού. Του έβαλαν τις φωνές θεωρώντας τον αμέσως υπεύθυνο της... ρίψης των λαχανικών, όμως εκείνος έσπευσε να αρνηθεί ότι είχε την παραμικρή σχέση. Το κακό, όμως, συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα και μάλιστα, όχι μόνο με ντομάτες, αλλά με... αυγά! Το σκηνικό, σύμφωνα με τους μηνυτές, επαναλαμβανόταν πολύ συχνά. «Κάθε δεκαπέντε ημέρες μας πετούσε στο σπίτι αυγά, ντομάτες και άλλα λαχανικά», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έκαναν σε βάρος του...
Και ο... γιος του στο «κόλπο»!Η απόφαση των γειτόνων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη βασίστηκε και σε ένα άλλο τυχαίο περιστατικό από το οποίο μάλιστα αποκαλύφθηκε και κάτι ακόμα... απίστευτο! Και αυτό ήταν το γεγονός ότι την ίδια ενέργεια έκανε και ο ανήλικος του γείτονά τους. Όχι όμως στο δικό τους σπίτι αλλά σε ένα άλλο γειτονικό. Στο οποίο (ο γιος) πετούσε αυγά. Μόνο που οι κάτοικοι εκείνου του σπιτιού τον αντελήφθησαν και τον αποκάλυψαν.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου