Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κανέλλη: "Η Χ.Α. έρχεται στο Κοινοβούλιο σαν πελάτης μπ⓪ρντ€λ⓪υ"

Διαβάστε τι είπε η Λιάνα Κανέλλη για τη Χρυσή Αυγή σε συνέντευξή της στο κυπριακό Down Town
Για την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και την είσοδο του κόμματος στο Κοινοβούλιο, μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, που κυκλοφόρησε την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Όπως είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, νιώθει υπερήφανη που δεν αντέδρασε στη βαρβαρότητα με βαρβαρότητα, ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό που όπως είπε, την προκάλεσε μεγαλύτερο σοκ... από το χαστούκι.


"Την Πέμπτη έγινε το συμβάν, την Παρασκευή πήγα να μιλήσω στον Ωροπό σε μία κομματική συγκέντρωση. Είχα φτάσει 10 λεπτά νωρίτερα. Με πλησίασαν δύο νεαρές κοπέλες- ούτε 25 χρόνων, με ντοσιέ στα χέρια- και με ρώτησαν "μπορούμε να σας απασχολήσουμε για 10 λεπτά;". Πίστεψα ότι είναι Κνίτισσες, συντρόφισσες. Μου είπαν "μας έστειλε το αφεντικό μας". Τα έχασα. 'Για να σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο' συνέχισαν, 'ένα συμβόλαιο προσωπικής ασφάλειας. Η μπουνιά δεν ήταν τίποτα μπροστά σ' αυτό!", είπε.

Ακόμη, χαρακτήρισε τα μέλη της Χρυσής Αυγής "αγέλη λύκων", σημειώνοντας πως δεν την ενδιαφέρει τι κάνουν, αλλά ότι την ενδιαφέρει το γεγονός, ότι "διεκδικούν μία νομιμότητα στην πλάτη του ελληνικού λαού. Και μάλιστα έρχονται σαν πελάτες μπ⓪ρντ€λ⓪υ στο κοινοβούλιο, γιατί πάντα 'μπ⓪ρντ€λ⓪' αποκαλούσαν τη βουλή".

Όπως αποκάλυψε η κα Κανέλλη, έχει δεχθεί επίθεση άλλες 3-4 φορές στο παρελθόν από τη Χρυσή Αυγή, ενώ στα όσα είπε ο Μιχαλολιάκος ότι το χαστούκι δεν ήταν η κηδεία αλλά η ανάσταση της Χρυσής Αυγής απαντά ως εξής:

"Ίσως να έχει και δίκιο. Στο τέλος μάλιστα μπορεί να μου στείλουν και ανθοδέσμη. Γιατί, όπως κάποιος που βάσταγε τσεκούρι πριν από πολλά χρόνια έγινε υπουργός, φαίνεται ότι τώρα του άνοιξα καριέρα του γεωπόνου".

1 σχόλιο:

  1. και πριν απο ολα αυτα..ειχε δωσει κι αλλους 'ωραιους' χαρακτηρισμους! http://www.xrimaonline.gr/181937/I-L.-Kanelli-gia-ti-minusi-ton-astunomikon μηπως εκεινη προκαλεσε το επεισοδειο τελικα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή