Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Νίκη των Ελλήνων Αρχαιολόγων εναντίον των αρχαιοκαπήλων και κλεφταράδων Γερμανών

Οι Έλληνες Αρχαιολόγοι, ήδη από την έναρξη του πολέμου του 1940, γνωρίζοντας με τι άθλιους βαρβάρους είχαν να κάνουν, άρχισαν να κρύβουν τα αγάλματα και άλλα περίλαμπρα έργα τέχνης, καταχωνιάζοντάς τα μέσα σε υπόγεια και σπηλιές που μόνον οι ίδιοι ήξεραν.
Οι Γερμανοί κλεφταράδες, υποψιαζόμενοι κάτι τέτοιο, άρχισαν να τους ζητούν πίσω τους ελληνικούς θησαυρούς, κατηγορώντας μάλιστα του Έλληνες  για ….επιστημονική αναλγησία, λέγοντας ότι τα αγάλματα κινδύνευαν να καταστραφούν καταχωνιασμένα, ενώ αν τα έκλεβαν αυτοί, θα ήταν ασφαλή!  Απείλησαν μάλιστα και τους Έλληνες Αρχαιολόγους με επίρριψη ευθυνών εναντίον τους, σε περίπτωση που τα αγάλματά μας, θα πάθαιναν κάτι. Μεθύστακες….

Η επίμονη αρνητική ελληνική στάση, έσωσε μεν τους θησαυρούς μας, αλλά οι κλεφταράδες Γερμανοί, χτύπησαν πάλι: Στα εγκαίνια του   Μουσείου του Κεραμεικού, που είχε γίνει με γερμανική χρηματοδότηση, και κατά την διάρκεια της ξενάγησης  Γερμανών αξιωματικών, εκλάπη μελανόμορφος πίνακας  με παράσταση πρόθεσης νεκρού. Η υπόθεση έφθασε μέχρι την Εισαγγελία Αθηνών και τότε ο Διευθυντής του Αρχαιολογικού Ινστιντούτου, ο Βάλτερ Βρέντερ, Αρχαιολόγος και ο ίδιος και φανατικός ναζί, με απειλές απαίτησε να σταματήσει η Έρευνα.  Σε όλα  τα έγγραφα της Αρχαιολογικής υπηρεσίας που διεσώθησαν, αναφέρονται δεκάδες κλοπές και βανδαλισμοί από τους Ουνο-Γερμανούς. Και η Γερμανική υπηρεσία, απαντούσε πάντοτε με απειλές. Δεν δίστασαν μάλιστα, να ξυλοκοπήσουν άγρια και να φυλακίσουν τους αρχαιοφύλακες, οι οποίοι κατήγγειλαν με θάρρος στους προϊσταμένους τους άπειρα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών από τα γερμανικά κατακάθια. Κι’ ακόμη μιλάτε   Χιτλερο-Ουνο-Βάρβαροι;

Οι πιο «μορφωμένοι» κλεφτο-Γερμαναράδες στην Κατοχή, γύριζαν συνέχεια γύρω από την Ακρόπολη και του Φιλοπάππου, μ’ ‘ένα βιβλίο στο χέρι κι’ έναν μεγεθυντικό φακό. ΄Αγνωστος  παραμένει ο αριθμός των αριστουργημάτων που μας έκλεψαν, διότι πολλούς αρχαιολογικούς θησαυρούς, οι Αρχαιολόγοι μας, δεν είχαν προλάβει να τους κρύψουν. Είχαν ήδη τόσα πολλά να κάνουν! Αλλά στάθηκαν άξιοι των περιστάσεων. Ένας πραγματικά «άγνωστος πόλεμος» με τους Έλληνες αρχαιολόγους άγρυπνους και σε ετοιμότητα, να αναμετρώνται καθημερινά με τους Γερμανούς κλεφταράδες με μοναδικά τους όπλα την Γνώση και την Αγάπη για την πατρίδα τους. Στο τέλος νίκησαν, αλλά το ελληνικό «κράτος» ούτε καν καταδέχτηκε ούτε ν’ αναφερθεί στο θέμα, ούτε  να τους ευχαριστήσει.

Δεν πειράζει όμως. Γιατί 71 χρόνια μετά, εμείς οι Έλληνες που δεν τους γνωρίσαμε, τους θυμόμαστε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Υποκλινόμαστε μπροστά τους, κι’  αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή τους.

Να ξέρετε όμως όλοι εσείς οι Ουνο-βάρβαροι που ξανάρθατε στην χώρα μας ότι, η Ανθρωπότητα δεν πρόκειται να ζήσει έτσι όπως σας κάπνισε εσάς. Η Ανθρωπότητα, Ούνοι και Ανθρωποφάγοι, δεν περπατάει μέσα στα σκοτάδια και θ’ αποτύχετε παταγωδώς.  Πετύχατε τον αφελληνισμό μας, αλλά εμείς θα ξαναγυρίσουμε στην Κασταλία Πηγή  της Αρχαίας Ελλάδος, θα δροσιστούμε από το Αθάνατο νερό, θ’  αφυπνισθούμε και θα ξανασηκωθούμε.  Στο Φως της Ελλάδος  θα γυρίσουν όλοι οι λαοί ξανά και με στοίχημα!

Δυστυχώς η «πολιτισμένη» Ευρώπη  δεν άκουσε  τις εισηγήσεις των  Ισπανών Ευρωβουλευτών να  γίνει η Ελληνική Γλώσσα και η Ελληνική Παιδεία η Παιδεία όλων των Ευρωπαίων. Πολέμιος της Γλώσσας μας, ήταν και η σημερινή «υπουργός»  της Α-Παιδείας μας, η οποία είχε εισηγηθεί να γίνει η επίσημη Γλώσσα των Ελλήνων η Αγγλική και ότι θέλουμε στα ελληνικά να το μεταφράζουμε από τα Αγγλικά! Πώς να σας ξεπληρώσουμε τέτοιο  μίσος κυρία υπουργέ της Α-Παιδείας μας;  Επάνω σας θα γυρίσει, μην ανησυχείτε. 

Μόνον η Ελλάδα ως προμετωπίδα της Ευρώπης θα μπορούσε να είναι η ενωτική δύναμις αυτής  της διασπασμένης και όχι ενωμένης Ευρώπης. Εμείς οι ΄Έλληνες, ξέρουμε το τι κληρονομιά κουβαλάμε, που εσείς μας την κλέψατε και την κακοποιήσατε. Εμείς ξέρουμε το τι Φως σας έχουμε δώσει. Η μεγάλη Γαλλίδα συγγραφέας Ζακλίν ντε Ρομιλλύ, στο βιβλίο της «Γιατί η Ελλάδα;» διατυμπανίζει : «Εάν οι Έλληνες μας ζητήσουν πίσω τα Γλωσσικά δάνεια που μας έχουν κάνει, τότε όλοι θα παθαίναμε πολιτιστική κατάρρευση!». Τι λέτε λοιπόν; Να σας αφαιρέσουμε τις ελληνικές λέξεις από τις Γλώσσες σας και να κάνετε  ού-ού –ού   σαν  τις μαϊμούδες και τους χιμπατζήδες;

 Οι Γερμαναράδες λοιπόν, δεν μας χρωστάνε μόνον την αποκατάσταση του αίματος και της φρίκης, μας χρωστάνε και όλα όσα μας έκλεψαν, μας χρωστάνε και τα δάνεια που μας υποχρέωσαν  να πάρουμε για να ντερλικώνουν αυτοί μέχρι σκασμού. Κυρίως μας χρωστάνε τις  αποζημιώσεις μας, τις οποίες, εάν τις εγγράψουμε στον προϋπολογισμό τους, τότε αυτοί οι καννίβαλοι θα πτωχεύσουν. Κύριε Πρωθυπουργέ, ζητήστε τις αποζημιώσεις μας εδώ  και τώρα. Ακόμη δεν έχουν παραγραφεί!

Κύριε Ράϊνχερμπαρχ -Γερμαναρά,

 Ήρθατε στην χώρα μας και μας  μιλήσατε  με γλυκό χαμόγελο, ότι είστε «φίλος». Αλήθεια; Σας προτείνουμε λοιπόν «φίλε», να συρθείτε γονατιστός στους τόπους των μαρτυρίων και εκτελέσεων των Ελλήνων που σφάξατε και  βασανίσατε και να ζητήσετε συγγνώμην. Να μας φέρετε  πίσω και  όλα τα κλεμμένα μας αριστουργήματα, που αρπάξατε τότε με τις ξιφολόγχες. Και δεν μιλάμε μόνον για τους εκατοντάδες ελληνικούς αμφορείς της απίστευτης τελειότητος που έχετε στα Μουσεία σας και βγάζετε λεφτά παράνομα, αλλά για όλα εκείνα  που κλέψατε και δεν εμφανίζετε πουθενά. Κλέψατε  Έλληνες εφήβους, Έλληνες Θεούς, Έλληνιδες Θεές, εσείς τις φτιάξατε ρέ; Έχετε την Ελληνική Ομορφιά και καμαρώνετε σαν γύφτικα σκεπάρνια, τσεπώνοντας  και λεφτά, ενώ χυμήξατε ξανά στην χώρα μας σαν λυσσασμένα όρνια. Δολοφόνοι!

Ξεχάσατε ότι ξηλώνατε ακόμη και τις κολώνες του Παρθενώνα εσείς οι Ουνο-βάρβαροι; Ότι γκρεμίζατε τους κίονες, ότι ανατρέπατε εκθέματα, ότι κατακερματίζατε αγάλματα; Στην Σαλαμίνα μεταχειριστήκατε τα ευρήματα των σκαφών της Ναυμαχίας μας,  για τα οχυρωματικά έργα σας. Στην  Χαιρώνεια κατακομματιάσατε τις επιγραφές. Στην Τανάγρα, αρπάξατε τις Ταναγραίες κόρες και κάνατε και συμπόσιο  μέσα στο Μουσείο, εσείς οι ορεισίβιοι παλιό-βλαχοι.  Ξεχάσατε τον Πρόγονό σας τον Γότθο τον Αλλάριχο, που μας τον στείλατε εδώ και μας ρήμαξε; Ένα από τα θαύματα που είχε χτίσει ο Μεγαλοκλής κατεστράφη από  τον αλητήριο τον Αλάρριχό σας  το 395 μ.χ. Το 267 μ.χ., οι Γότθοι και οι Ούνοι σας  τα δύο Γερμανικά Φύλλα σας,  αφάνισαν   πάρα πολλά αρχαία κτίρια και καλλιτεχνήματα. Κατά το διάβα τους στο Αιγαίο, κατέστρεψαν το Ηραίον της Σάμου, δηλαδή  την δεύτερη Ολυμπία του Ανατολικού Ελληνισμού. Λεηλάτησαν επίσης την Αθήνα, την Κόρινθο και τη Ολυμπία,  Εσείς οι Γερμαναράδες τα καταστρέψατε όλα αυτά  από ζήλεια, φθόνο και κόμπλεξ. Και τώρα τολμάτε να μας λέτε ότι είστε και  «φίλος;» Φίδι είστε! Δεν αλλάξατε στο παραμικρό από τότε. Οι Έλληνες παντού έφερναν χαρά. Εσείς οι αναθεματισμένοι Ουνο-Γερμανοί, μόνον την  συμφορά.

Όταν πατήσατε στην Ελλάδα, την χωρίσατε  σε ζώνες Κατοχής. Και στείλατε τους  τσαρουχάδες Βούλγαρους και φίλους σας στην Ανατολική Μακεδονία. Τότε λεηλατήθηκε άγρια το Μουσείο της Καβάλλας. Είναι αλήθεια ότι και οι Ιταλοί μας έκλεψαν, αλλά μας επέστρεψαν ένα πολύ μεγάλο μέρος, των κλοπιμαίων. Κι’ επειδή οι λεηλασίες σας  δεν τελειώνουν εδώ, σας  υπενθυμίζουμε  μερικές από τις χιλιάδες ληστείες που διαπράξατε «φίλε».

Κύριε Ράϊνχερμπαρχ,

Το 1941, οι Ουνο-Χιτλερο-Γερμαναράδες πρόγονοί σας, εγκατέστησαν πυροβολαρχία στην  Ακρόπολη. Και οι Ούνο-βάρβαροι  στρατιώτες σας, χρησιμοποιούσαν τον Παρθενώνα ως α φ ο δ ε υ τ ή ρ ι ο ν, καταραμένοι παλιο-κανίβαλλοι!  Στείλε λοιπόν πρώτα να καθαρίσουν τις βρωμιές σας από τον Παρθενώνα και ύστερα μιλάτε. Να στείλετε ως καθαρίστρια την  Αδόλφο Χίτλερ-Μέρκελ, μια χαρά της ταιριάζει.

Στις Μυκήνες, πυροβολούσατε για ψυχαγωγία τους Λέοντες της Πύλης, αλητο-βάρβαροι! Οι Ούνοι σας  μετέτρεψαν το Μουσείον της Λειβαδιάς σε  συνεργείο επισκευής ποδηλάτων! ( έλεος). Στρατοπέδευαν και κατασκεύαζαν καταφύγια σε Αρχαιολογικούς χώρους, όπως στο  Ολυμπιείον, στο Σούνιο, στην Ελευσίνα, στο Ηράκλειο, στην Φαιστό στην Γόρτυνα και σε δεκάδες εκατοντάδες περιοχές που λεηλατούσαν,  το ξεχάσατε Γερμανοί  κανίβαλλοι;

Κύριε Ράϊνχερμπαρχ,

Το  1941 εσείς οι Γερμανοί Ναζί, κατατρομοκρατούσατε την Ελληνική Αρχαιολογική Υπηρεσία μας, όταν ληστεύατε όλα τα Μουσεία μας και  διενεργούσατε ανασκαφές  για τον συντονισμό της Αρχαιοκαπηλείας, χωρίς την Ελληνική επιστασία,  φροντίζοντας για την λαθραία εξαγωγή των ευρημάτων μας. Και όταν  κάποτε η Αρχαιολογική Υπηρεσία τόλμησε να σας υπενθυμίσει γραπτώς ότι οι Αρχαιότητες που ανακαλύπτονται πρέπει να παραμένουν στην Ελλάδα,  εσείς οι Ούνο-Γερμαναράδες, επιστρέψατε το έγγραφο, σημειώνοντας βίαια: «Για να μην πάρετε σκληρότερη απάντηση». Απειλήσατε δηλαδή με συλλήψεις και ξυλοδαρμούς τους ταπεινούς και πεινασμένους μας  Έλληνες Αρχαιολόγους, αυτούς τους άγρυπνους  φύλακες της Ελληνικότητας, που ορθώθηκαν σ’  εσάς, τους λήσταρχους και αρχι-κλεφταράδες.

 Ένας Γερμανός αξιωματικός, κλέβει την  κεφαλή γυναικείου αγάλματος και την προσφέρει στον στρατηγό Φόν Λίστ, που είχε επιτεθεί στα οχυρά μας. Το 1941, ο αρχικλέφτης- αρχαιολόγος σας, ο Βέλτερ, αρπάζει από το Μουσείο της Αίγινας, πέντε κιβώτια με αρχαιότητες. Άλλοι κλεφτο-Γερμανοί αξιωματικοί, λεηλατούν το Μουσείο των Θηβών.  Από το φρούριο των Κυθήρων, κλέβουν ένα μαρμάρινο λιοντάρι.  Λεηλατήθηκαν επίσης τα Μουσεία Χαιρώνειας, Γαλαξειδίου, Κορίνθου, Θεσσαλονίκης  κ.λ.π.

Στέλνατε  όλα τα ευρήματα στο Γ΄ Ράϊχ για να  φτιάξετε το «προφίλ» σας και για να βγάζετε λεφτά. Και τώρα θα μας ζητάτε κι’ από πάνω;  Και όταν επιτέλους ξεκουμπιστήκατε από την  την Αθήνα το 1944, δείξατε την ελεεινότητά σας, γιατί περνώντας από τον Κεραμεικό, πυροβολήσατε και ακρωτηριάσατε το ανάγλυφο του Διός Χάρμονος. Πότε θα το αποκαταστήσατε κ Ράϊνχερμπαρχ,  «φίλε» και φίδι στον κόρφο μας;

Μπουκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα αμέσως!

Κάποιοι θα πούν: «Δεν θα μας δώσουν τις δόσεις» Και ποιός σας είπε ότι έρχονται  οι δόσεις στην Ελλάδα; Κατ’ ευθείαν στα χέρια των τοκογλύφων πάνε.  Και πού είναι οι εξοφλητικές αποδείξεις; Λογιστικοποιούνται από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους; Και γιατί το χρέος διογκώνεται αντί να μειώνεται, μας εξηγείτε κ. Τραπεζίτη-Πρωθυπουργέ;  Ούτε πεντάρα λοιπόν για  Γερμανικά προϊόντα. Δεν μας φθάνει το χάλι μας, μας πασσάρουν και υποβρύχια που γέρνουν και παλιο-σαββούρες όπλων, χρεώνοντάς μας απίστευτα ποσά.  Επιβάλλουν αγορές όπλων σε χώρα υπό πτώχευσιν! Βρε ούστ! Πως τολμήσατε εσείς οι απόγονοι των       ΕΣ-ΕΣ, εσείς οι  ηττημένοι –δολοφόνοι  του Β ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, να ξανάρθετε στην Ελλάδα;  Πάρτε δρόμο ρέ!   

 Ουνο-βάρβαροι Γερμαναράδες, το ξέρετε ότι   οι τοκογλύφοι ετοιμάζονται να σας χτυπήσουν.  Και στραγγαλίζετε τώρα εμάς, για ν’ αντέξετε εσείς έ;  Μποϋκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα εδώ και τώρα!

Κύριε Ράϊνχερμπαρχ,

Ακόμη και  γονατιστοί  να σέρνεσθε  εσείς οι Ουνο-Γερμαναράδες  μπροστά μας και  για τα προσεχή 1000 χρόνια, πάλι δεν φθάνει για το κακό που μας κάνατε.  Πώς τολμάτε εσείς και η χοντρο-βαρέλα σας η Αδόλφος-Χίτλερ-Μέρκελ να μας μιλάτε κι’  από πάνω; Βρε Ούστ!

Κύριε Παπαδήμο,

Ζητείστε τις Γερμανικές αποζημιώσεις εδώ και τώρα! Εγγράψτε τες στον Γερμανικό Προϋπολογισμό και αμέσως θα γίνει ελλειμματικός. Εγγράψτε τες και στον δικό μας προϋπολογισμό, που θα γίνει  αμέσως  πλεονασματικός. Τραπεζίτης είστε,  ξέρετε ότι είναι το μέτρο αυτό θα μας σώσει.  Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Δεν είστε ο μόνος που ξέρετε από νομικά και οικονομικά

Αγγελική Ρέτουλα
http://thiseas-labyrinth.blogspot.com/2011/11/blog-post_1782.html
 

1 σχόλιο:

  1. Kυρια Ρετουλα συμφωνω μαζι σας αλλα στο τελος απευθυνθηκατε σε λαθος ανθρωπο.
    Ο [κυριος] αυτος ειναι ο ανθρωπος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή