Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Κρήτη:Μαθητής λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε σχολείο

Το περιστατικό έγινε στις αρχές του μήνα. Ο μαθητής γυμνασίου, σύμφωνα με καθηγήτριά του ήταν χλωμός, γεγονός που την ανάγκασε να τηλεφωνήσει στο σπίτι του προκειμένου να ενημερώσει τη μητέρα του.
Όμως κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο μαθητής έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Αμέσως ο διευθυντής κάλεσε τη γυμνάστρια του σχολείου, προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον λιπόθυμο μαθητή.Όπως αναφέρει το Cretalive, στο σχολείο έφτασε και η μητέρα του παιδιού, η οποία ενημέρωσε πως η οικογένειά της είχε να φάει δύο ημέρες.

Η ίδια μένει με τα τέσσερα παιδιά της, αφού ο άντρας της τους έχει εγκαταλείψει. Τα πέντε μέλη της οικογένειας συντηρούνται με κάποια λεφτά που στέλνει η γιαγιά των παιδιών, από τη Μακεδονία, ενώ η μητέρα δουλεύει σε σούπερ μάρκετ.
Μόλις πληροφορήθηκαν για το περιστατικό τα μέλη Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ενημέρωσαν το κυλικείο προκειμένου να προσφέρει τρόφιμα στα τέσσερα παιδιά.
Η διευθύντρια του σχολείου, σε δηλώσεις της τόνισε ότι είναι τριάντα χρόνια εκπαιδευτικός και δεν έχει συναντήσει ποτέ ανάλογες καταστάσεις....

Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου