Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

''Παιδιά πάρτε ομπρέλες, δεν μας φτύνουν, απλά β-ροχα-λίζει''

Ο γραμματέας και βουλευτής
του ΠΑΣΟΚ Μιχ.Καρχιμάκης προσελήφθη
στο υπουργείο Υποδομών!
Το νόμιμο είναι και ηθικό;
Ιδιαίτερη αγωνία διακατέχει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τη διασφάλιση του μελλοντικού οικογενειακού εισοδήματος του γραμματέα και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκη, ο οποίος διορίστηκε ως υπάλληλος στο υπουργείο Υποδομών, όπου και μετατάχθηκε ως υπάλληλος της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας. Θαυμάστε την απάντηση του Γ. Πεταλωτή στην ερώτηση που του έκαναν στο press room οι πολιτικοί συντάκτες σχετικά με τις μετατάξεις πολιτικών στελεχών που ήταν εργαζόμενοι στην πρώην "Ολυμπιακή". "Ο κ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Όπως όλοι οι υπάλληλοι της Ο.Α. μετατάχθηκε σε κάποιο υπουργείο, στο υπουργείο Μεταφορών. Αυτή είναι η δουλειά του. Όπως γνωρίζουμε οι βουλευτές έρχονται και παρέρχονται ως προς τη βουλευτική τους ιδιότητα και φυσικά κανείς δεν θα είχε την απαίτηση από έναν βουλευτή να σταματήσει να έχει επαγγελματικό μέλλον όταν σταματήσει να είναι βουλευτής".

Μάλιστα κάποιοι, τουλάχιστον αναιδείς, δημοσιογράφοι είχαν το θράσσος να ρωτήσουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εάν ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Μ. Καρχιμάκης έχει στο μπροστινό ή στο οπίσθιο μέρος του κεφαλιού του την...ποταπή ιδέα να απορρίψει τη μετάταξη του και να παραιτηθεί από το Δημόσιο.
Ματαξαναθαυμάστε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που απάντησε, προφανώς αφουγκραζόμενος τους 700.000 χιλιάδες άνεργους :''ο κ. Καρχιμάκης ήταν υπάλληλος της Ο.Α. και ότι θα πρέπει με κάποιον τρόπο, όταν δεν θα έχει τη βουλευτική ιδιότητα, να διασφαλίσει το οικογενειακό του εισόδημα''.
Άλλωστε, προσθέτουμε εμείς, ο κύριος Καρχιμάκης είναι ήδη 56 ετών και αν υπολογίσουμε πως αυτή η Βουλή έχει 2 χρόνια ''ψωμί'' ακόμα, στα 58 του δηλαδή, εαν δεν επανεκλεγεί, πράγμα δύσκολο λόγω του ''πόστου'' του στο κόμμα, απλά θα περιμένει λίγα χρόνια για την βουλευτική σύνταξη, δυστυχώς για αυτόν μαζί με την ''πλέμπα'' που περιμένει χρόνια για να συνταξιοδοτηθεί.
Την ίδια στιγμή η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Β. Τζότζολα, που ήταν δικηγόρος στην Ολυμπιακή αποφάσιζε να απορρίψει τη μετάταξη της σε άλλη θέση του δημοσίου.
Τα συγχαρητήρια που αναζητεί με αυτήν την κίνηση θα τα έπαιρνε εαν δεν ήταν ελαφρώς ''μπαγιάτικη'' η ευαισθησία της, εκτός εαν κάποιος μπορεί να μας πείσει ότι τυχαία συνέπεσε η δημοσιοποίηση των προθέσεων της με το θέμα του κυρίου Καρχιμάκη.
Και για αυτό το θέμα είχε απάντηση ο κύριος Πεταλωτής : ''Το τι έκανε η κ. Τζότζολα δεν το ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει. Το να γίνονται συγκρίσεις δεν τιμά ούτε την κ. Τζότζολα ούτε κανέναν που το διακινεί αυτό, η κ. Τζότζολα, προφανώς, για να αποποιείται μια θέση που είχε στην Ο.Α. ως δικηγόρος, θα έχει εξασφαλισμένους άλλους πόρους ζωής".
Υστερόγραφο. Μήπως κύριε Πεταλωτή αποτολμάτε μία πρώτη απόπειρα να μας πείτε δημοσίως ότι γίνεται κάποιος βουλευτής για να διασφαλίσει το οικογενειακό του εισόδημα;Αν ναι συγχαρητήρια για την παρρησία σας και παρακαλώ διαγράψτε τα ανωτέρω.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου