Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Βίκυ Κουλιανού: Ο γάμος και ο θάνατος του άντρα της

343
Το πρώην κορυφαίο μοντέλο σε συνέντευξη του στο Λοιπόν μίλησε για το γάμο που έκανε στα 16 της, τον χωρισμό της, αλλά και τον θάνατο του συζύγου.«Έκανα ένα γάμο σε ηλικία 16 ετών.
 Ήταν λίγο «Γαλάζια Λίμνη». Ο μπαμπάς και η μαμά μου αντέδρασαν, αλλά ήμουν πολύ ατίθασο παιδί και μοναχοπαίδι, δεν ήθελαν να μου χαλάσουν το χατίρι» αποκαλύπτει.Και συνεχίζει: «Ο γαμπρός ήταν 17 χρονών και μέναμε στο σπίτι των γονιών του. Αυτό κράτησε μόνο έξι μήνες, μετά γυρίσαμε ο καθένας σπίτι του. Έπειτα έφυγα στο εξωτερικό και δεν το θυμάμαι κιόλας, ήταν τόσο γρήγορο… 

Σαν δύο παιδάκια που έβαλαν ένα κοστούμι κι ένα νυφικό. Μου φαίνεται ότι είναι από την ζωή μιας άλλης, όχι τη δική μου. Προσκλήσεις, μπομπονιέρες, νυφικό… κανονικά!», εξηγεί η Κουλιανού για τον γάμο – εξπέρ που έκανε.
Ωστόσο, μετά το διαζύγιο δεν συναντήθηκαν ποτέ με τον πρώην άντρα της, ενώ η μοίρα έπαιξε το δικό της σκληρό παιγνίδι. «Έχει πεθάνει πολλά χρόνια. Δεν τον είχα δει ούτε και τότε, μετά από τον χωρισμό. Έφυγα στο εξωτερικό, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Ήταν πολύ παιδικό» δήλωσε χαρακτηριστικά.
arouraios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου